torsdag den 11. november 2010

Sælger ud og rydder op!

Her er simpelthen for mange ting i vores hjem - Der er ting overalt - nyt og gammelt, og ting der skal fixes/males/tapetseres/ombetrækkes osv. dvs. masser af ufærdige løsninger! Kan ikke se skoven for bare træer. Her roder og vi er ved at blive kvalt, så nu må det være nok!

Jeg har sat både gammel sofa, gammel lænestol og kommode til salg på her på dba.dkSofaen her er rigtig RETRO og stammer fra 1970´erne, hvor min kærestes far købte den 
Dejlig blød brun bamse, men lav og smal og jeg er desværre træt af farven..

  
Den her skønne muslinge lænestol, kom jeg lidt igang med, men bliver ikke færdig - må indse at det bliver noget juks. Har malet træet (som før var brunt) i en sort højglans maling, og drømmen var så at ombetrække den med en smuk lilla møbelvelour, som endda er indkøbt og hentet hjem fra Paris. Rullen med 5 meter står pænt i hjørnet og samler støv :-( Lige nu står den med at vattæppe over sig på Sophias værelse, og fylder lidt for meget på et i forvejent PROPPET værelse!Vores gardarobe trænger også til en overhaling, så der måtte ryddes lidt ud i jakker der hænger mere end de bliver brugt.. Denne skønne vintage-rævepels-jakke må derfor også finde et nyt hjem :-)Sidst men ikke mindst, dette køkkenskab fra 40/50erne, som faktisk er blevet solgt og afhentet her til aften!

Skal tilstå at det er MEGET svært for mig at skille mig af med ting, putter vist følelser i dem.. ;-)
Ikke dest mindre er det faktisk sjovt det her, så lur mig om ikke der kommer mere, når jeg langsomt men sikkert kommer igennem rodebunkerne.

Ikke det mest spændende at læse om, men havde lige brug for at dele :-)
Tak hvis I læste med!

Kram4 kommentarer:

 1. Hvilken str. er pelsen? og hvad er standen? og prisen?
  :)

  SvarSlet
 2. Eeeeej hvor er det et skønt køkkenskab Barbara...lige noget for mig!!! Desværre står jeg ikke lige og mangler (og jeg ville nok også få skæld ud BIG time af manden, hvis jeg gav mig til at købe køkkenskabe som vi ikke har brug for...bilen skal nemlig repareres for noget der ligner 5000 bananer - AVS den gør ondt lige op til jul!!)

  Men tillykke til den nye ejer af skabet...er vildt misundelig:-)

  Knus Malene

  SvarSlet
 3. Hej Anne,
  Pelsen er str. ca. 38, standen er fin og prisen er 450 kr. - men vi kan sagtens handle hvis du er interesseret ;-)

  Kære Malene - Har du ikke født endnu?! ;-))
  Synes også skabet var fint, men er også glad for at det nu har fået et nyt hjem, hvor nogen vil værdsætte det.
  Øv med bilen - kedelige penge at skulle af med til den slags - føler med dig :-( Kram og ve-støv herfra

  SvarSlet
 4. Nej jeg har ikke født endnu Barbara...og det er bare skod-øv-møg-agtigt, for nu at være et rigtig brokke-øre!

  Nøj hvor vil jeg bare gerne møde den lille guldklump....og have alt det "slemme" overstået:-) Men i aften har vi hyggeaften, Kim, Oscar og jeg...farmand har lavet lækker mad i Weberen og vi skal se vild med dans og ha snoller - og under vores fest middag skålede vi alle 3 for at lillebror kommer i nat...så må vi se om det holder stik:-)

  TAK for kram og ve-støv...det hjælper på det:-)

  KNUS Malene

  SvarSlet