søndag den 16. maj 2010

Fugleuro, drømme om endnu endnu et lappetæppe og STOF...

I løbet af et par regnfulde helligdage i familiens tegn, fik min "Baby-to-do liste" dog alligevel endnu et X - og en fugleuro har set dagens lys, eller rettere lyset på vores badeværelse! ;-)
Blandede stofrester, lidt Liberty, pladevat, perler, palietter, blomster, en gammel taskehank, noget pink murersnor og voila
Sådan blev den til, så nu er der lidt at kigge på for lillesøster når hun kommer til verden og skal pusles :-)

En sen aftentime fik jeg også revet ud til et baby lappetæppe (Patchwork), hvornår det skal sys sammen ved jeg ikke, men nu er farverne valgt og lapperne revet, og det er da noget af vejen :-)


Sidst men bestemt ikke mindst, en dejlig stofpakke kom gennem den silende regn med en stakkels våd postmand igår. Den var fra Gitte, som er så sød at dele ud af sine herligheder engang imellem hos Malene fra Kreakriller
Og hvis du læser med Gitte, så TUSIND tak for de ekstrastykker du så sødt havde vedlagt. Fik desværre ikke taget billeder af Sophia som flåede pakken op og straks iførte sig samtlige stykker stof, som var det de fineste sariér, det var ellers et herligt syn! ;-) Her er et billede af herlighederne:Snart skal der flere pakker både den ene og den anden vej med byttestof, dejligt men da også lidt af en tidsrøver ;-)
Vi ses derude!
Rigtig god aften og Kærlig Hilsen fra 

Barbara

16 kommentarer:

 1. Nøj, hvor er uroen bare blevet super fin! Jeg kan rigtig godt li' blandingen af fuglene og blomsterne - det er lidt kitchet, men på den super gode måde:)

  SvarSlet
 2. Sikke en fin uro!! Den er rigtig sød. Det er også nogle rigtig flotte farver til tæppet! Glæder mig til at se det færdigt.

  SvarSlet
 3. Hold da op hvor er den uro flot! Olivia har aldrig haft én, for det er simpelthen noget nær umuligt at hænge noget i vores loft (øv! ingen sansegynge), og nu er hun så stor at hun river den over sengen ned :o) hi hi

  SvarSlet
 4. Ej Barbara, den uro! Hvor er den bare super fin. Er vild med den:-)

  SvarSlet
 5. Hej Barbara
  Det er da en helt vildt flot uro, du har fået lavet. Virkelig fin!
  Jeg fik dit stof i lørdags. Tusind tak. Det er super fint.
  kh Tine

  SvarSlet
 6. nøøjj Barbara hvor er den fin, skøn og vidunderlig. Dejlig sammensætning.

  ha en dejlig dag.

  Kh

  SvarSlet
 7. WOW, en flot uro!! Er dybt misundelig!! *G* Skal selv have lavet en uro til min egen kommende dreng, men den bliver da ikke nær så kreativ og smuk som din!! Jeg synes også man bliver lidt begrænset, når man ikke kan bruge lyserøde og lilla farver, hvilket jeg eeelsker..!

  SvarSlet
 8. Jo du kan tro jeg læser med Barbara og selv tak da. Jeg har forsøgt at fordele "bonusstof" til alle mine kunder, hvis der ellers var plads indenfor portoens grænser - jeg er glad for at du kan bruge det. Og så må jeg simpelthen gi dig en/et kompliment (aner ikke om det hedder en eller et?) for den fine uro, sådan en god ide og udført med sikker hånd - bare flot!!!
  Hilsen Gitte

  SvarSlet
 9. jag älskar fåglarna! så fint du har gjort! ska kanske försöka mig på det själv...idag har jag sytt ett linne och en liten påse bara...

  SvarSlet
 10. Den er virkelig flot den uro, du er meget dygtig.
  Kh Pernille

  SvarSlet
 11. Hej alle sammen,
  Altså.. bliver helt varm om hjertet med alle de søde kommentarer og komplimenter!
  Tak fra en rørt Barbara, der med alle hormonerne uden på tøjet, slet ikke kan tåle den slags dejlig ros :-)
  Ville gi jer alle en krammer hvis jeg ku!

  SvarSlet
 12. Håber der er plads til lidt mere smir til en hormonramt kvinde... ;o) Det er simpelthen en skøn uro, som er lidt kitchet på den virkelig fede måde! Jeg håber den bliver et hit ved lillesøster...

  Jeg var også heldig at sikre mig noget virkelig fedt stof ved Gitte og er selv meget begejstret for bonusstof-konceptet. Fantastisk!

  SvarSlet
 13. Hvor er den bare smuk!!!

  Ang. det røde hjertestof er det faktisk en dug, og den er taget i brug som den indtil videre :) Jeg bruger nemlig duge med gennemsigtig dug over (smart til småbørn) og der er den så sød ind til :) Men hvis det blir relevant at jeg vil klippe i den skal jeg nok sige til.

  SvarSlet
 14. forresten du må meget gerne lige mail mig på christina@ennemark.dk så kan vi lige aftale nærmere mht bytte :)

  SvarSlet
 15. WOUW WOUW WOUW hvor er den uro for skøn. Det er lige så det kriller i fingrene og inspirationscentret lyser helt rødt. Hvor er den lækker.
  Har just opdaget din blog. Og jeg vender helt sikkert stærkt tilbage...for det er dejlige sager ;-)
  Held og Lykke med d. 4. juli.
  Hilsen Frk. Hverdag

  SvarSlet
 16. Det er da den skønneste uro jeg nogensinde har set! Jeg startede faktisk dagen med at gå ned ad trappen mens jeg tænkte: "der må da være nogen, der har syet en fugl" - skal aflevere et rundt fuglebur med pynt om et par uger, så tusind tak for SKØN inspiration, lige hvad jeg manglede. Held og lykke med din butik også.

  SvarSlet