søndag den 5. september 2010

Strikkemaskine!

Lige et hurtigt indlæg - synes der går ALT for lang tid imellem i øjeblikket.. 
Selv der sker masser af ting og sager i det lille hjem OG udenfor det (under de mange trilleture med barnevognen) synes det bare ikke at finde vej til bloggen.
SÅ.. selvom jeg lige nu nok "burde" fylde lidt i opvaskemaskinen, eller rydde op (!) vælger jeg altså lige at smide et lille indlæg istedet ;-)
Det handler om den her lille "strikkemaskine", som jeg til min store begejstring fandt under en indkøbstur i ALDI!? Ja, det er de sjoveste ting man kan finde her faktisk, udover udemærkede og billige bleer og blomsterbuketter (20 kr. - og de er fine), så kan man til tider købe græsslåmaskiner, træsko, og ja nu den her lille "strikkemaskine" til børn! 


Jeg synes altid at være lidt på udkig efter kreating som jeg og Sophia kan lave sammen, noget som både hun og jeg synes er sjovt. På pakken står der godt nok "Fra 7 år", og hun er kun 3 (snart 4 år!), men for Kr. 39,95, kan man da ikke gå helt galt i byen, og da jeg ikke selv kan strikke, kunne jeg måske selv lære noget tænkte jeg ;-)
Sådan ser det ud når pakken er åbnet

Som jeg lidt havde forudset, var det mig der kom til at sidde med den mest, men Sophia har også været igang.. Og nu vi laver lidt hver dag, hygger os med det, og glæder os til resultatet! 
(Som gerne skulle ende med en sød lille kat)Og det rimer vist på god nat :-)

5 kommentarer:

 1. Dejligt at høre fra dig - du er savnet ;)
  Jeg har også haft kig på de fine strikkemaskiner, meeen Luna er jo kun to og ville nok ikke forstå meningen, men de er altså bare fine og meget billigt :)

  SvarSlet
 2. Åh, hvor er du sød! Det er virkelig dejligt at høre, nu skynder jeg mig lidt ekstra, at komme lidt igang ;-)
  Mht. til strikkemaskinerne, så er der bare noget hyggeligt over dem, kan huske dem fra da jeg var barn - fik bare aldrig én selv.. Nå, men jeg har faktisk flere indlæg i ærmet og en del ting klippet ud eller på tegnebrættet, men må sande at tiden IGEN er løbet lidt fra mig.. Så må i seng nu og håbe på lidt krea-tid igen i morgen.

  Knus og god nat :-)

  SvarSlet
 3. ej hvor er hun sej og hvor er den smart, hvor finder man sådan en henne.

  Kh sara

  SvarSlet
 4. nu faldt jeg lige over din blok.. har købt den samme strikkemaskine.. men det manual der fulgte med.. passer ikke til maskinen... så HJÆLP hvordan kommer man overhoved igang.. har startet med at zig zagge mellem pindene.. hvad så nu.. ?? ( en frustreret mor til 3 som er kommet til at love mine piger at vi uden problemer kan strikke fine nisser på deres strikkemaskine..

  SvarSlet
 5. Hejsa, jeg fandt dette på google, jeg har nemlig også købt den "strikke-maskine" og får den umuligt at virke med vejledningen. Hvad gør man? Gider du poste et indlæg med en brugervejledning? Pleez!

  SvarSlet