tirsdag den 17. august 2010

Drømmer om...

..Et fint dukkehus til Sophia - suk..

Hun bliver 4 år til Oktober, og tænker det er en god alder - hvad siger andre med pigebørn? 
Min kæreste mener det bare er mit eget behov.. Måske til dels ;-) Det bringer mange minder, og synes det er et skønt stykke legetøj, som man kan bruge timevis på, ønske sig små ting og tilbehør til. 
Havde selv et Lundby - rigtig 70ér model med lys og lamper og det hele - SÅ hyggeligt! 
Nu er de sidste mange aftener gået med at kigge og kigge på Den Blå Avis , hvor man kan finde mange gode, med og uden møbler, rå og umalede, eller tapetserede.
Mindre end det her over, kan gøre det, men man bliver hurtigt grebet af den her miniature-verden, hvor ALT kan fås i 1:12 eller 1:16. Så nu er min (mini) indrette passion er vakt til live!  

6 kommentarer:

 1. Min datter bliver 3 til november og jeg regner med hun skal have et dukkehus. Hun er så småt begyndt at interessere sig for dukkehuse, så jeg er ikke så nervøs for at det kommer til at stå ubrugt hen. Det gjorde mit eget Lundby, som jeg stadig har på loftet, med ambitioner om at sætte i stand. Ved ikke rigtigt, for møblerne dertil er MEGA dyre i forholdt til andre, og det er lige miniature nok til en 3-årig. I børnehaven har de jo et stort et der er 150 cm højt, og jeg har lyst til at lave et selv af nogle billige træreoler. Men du kender selv dit barn, og hvis hun har interesse for det er det også hendes behov og ikke kun dit, kan du hilse og sige :o)

  SvarSlet
 2. Hvis du finder et hus du gider beskæftige dig med/lege med/ være (med)-bolig-stylist på så tror jeg at alt fra pap-kasse til slot fænger. Jeg kan sagtens følge dine impulser til at lave et legehus, jeg havde selv stor fornøjelse af at lave et til min datter som nu er fire år, men som dengang var ca to år. Og jeg kunne sagtens re-dekorere, sy nye ting osv jævnligt. Jeg har - inspireret af dit indlæg - lavet et indlæg om dukkehuset her hos os. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge forbi.
  Venligst Loppe.

  SvarSlet
 3. Min Lærke er 4 år og dukkehuse hitter for vildt! Især Lundby-wannabe-retro-modellen der står ovre hos mormor...der er maaaange gode timers der!

  Måske vi i virkeligheden skulle pimpe det lidt op?! Tak for inspiration..

  SvarSlet
 4. Harald Nyborg har nogle fine nogen ret billigt, som der er nemt at gøre personlige.
  Superfin blog du har.
  Signe

  SvarSlet
 5. Jeg fik mit første dukkehus da jeg var omkring de 5 år. Eller det vil sige, jeg fik min mors det gamle. Der var fint lys i og det hele. Det brugte jeg flittigt. Senere fik jeg mit eget og det fulgte mig i mange år. Synes helt klart at dukkehuse er et hit!

  SvarSlet
 6. Vi gav vores datter et dukkehus med tilbehør til i julegave -da var hun 3½. Jeg må nok tilstå, at det ikke har været det bedste køb, for hun leger aldrig med det. Jeg syntes ellers det måtte være den perfekte gave til en pige som ellers elsker dukker.. men jeg tog vist fejl. Nu er hun lige blevet 4år og jeg overvejer lidt at sætte det på loftet i et halvt års tid, for at se om det bliver mere spændende..
  Det dukkehus du viser på billedet er SÅ skønt. Jeg overvejede det meget, da vi kiggede dukkehuse. Men når man ser på hendes "passion", så er det vist fint vi valgte en billigere model ;0)
  Er spændt på hvad du finder frem til, for JEg synes dukkehuse er SKØNNE :0)

  SvarSlet