lørdag den 14. august 2010

Kuk fra ammestolen...

Halløjsa - er her endnu! Puha, hvor er der gået længe!!! Længe uden indlæg og kreasysler fra min side, men kigget har jeg gjort meget af. Det er blevet med én hånd på tastaturet og én under min lille engel, der nu er 6 uger gammel, og ja, er min undskyldning for ikke at være virtuelt til stede lige for tiden :-)
HELT stille har der dog ikke været på krea-fronten, men det jeg i nogle sene aftentimer har fået kreeret, er røget afsted som fødselsdagsgaver næste morgen, og det med at få taget billeder og blogget og så videre, er blevet droppet, da gaveindpakningen trods alt, måtte prioriteres højere.. :-)
I er ikke gået glip af det store, men det er bl.a. blevet til en patchwork nøglekæde, nogle søde øreringe, og sidst men ikke mindst, en enkel sød sommerkjole til Sophia. Sidstnævnte må I se en dag jeg får hende i den igen, og får knipset et billede.
Indtil da, må I se lidt af det som det mest handler om lige for tiden - min allerdejligste prinsesse nr.2


Det var lige et lille livstegn fra mig.. der må indrømme at jeg efter den første måned er "ovre", kan mærke at det kribler lidt og at kreativiteten er ved at spire igen.
Så håber vi ses snart igen, og indtil da, håber jeg I har lidt tålmodighed med mig ;-)
God weekend & Kærlig Hilsen 
Barbara

7 kommentarer:

 1. Ååhh hvor er hun bare skøn!
  Tænke tænke... Hvorfor er det nu at vi ikke skal have en mere lige nu...?
  Dejligt at du nyder din familie og den skønne prinsesse. Vi venter gerne ;)

  SvarSlet
 2. Dejligt med et kuk fra dig, Barbara:) Og hvor er Ella da bare nuttet! Jeg kan godt forstå, at du ikke har tid til alt det her bloggeri med sådan en lille lækkerbisken.
  Jeg har også noget stof liggende til dig, så lad os mødes på Vesterbro en dag:)
  Kh Anne

  SvarSlet
 3. Jeg synes at det er en rigtig sød og lækker 'undskyldning' du har fået dig. Hvor er hun skøn. Og jeg er helt skør med navnet :)

  SvarSlet
 4. Hej Barbara,
  Dejligt at se noget fra dig igen...har jævnligt været inde og tjekke om du mon stadig var her, men tænkte nok du havde hænderne fulde:-) Sikke dog en pragtfuld lille guldklump I har fået jer - tænk engang, at have hele 2 prinsesser i huset, SKØNT:-) Glæder mig til at læse dit næste indlæg og (måske) se nogle krea ting og dimser fra din hånd...:-)
  (Jeg venter selv en lille dreng mere til november, har i forvejen Oscar på 2½, så jeg har været meget inspireret at dine baby forberedelser inden du blev mor for anden gang:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 5. sikke en lille lækker pige, tillykke med hende, hun er sørme skøn :)

  SvarSlet
 6. Hvor er I søde alle sammen - tak for komplimenterne, og fordi I gider vente ;-) Føler mig også bare SÅ heldig, tænk ikke bare at få én skøn og lækker prinsesse, men hele to! Men skal også hilse og sige at det er med tungen lige i munden og sved på panden at få hverdagen til at hænge sammen, nu hvor farmand er på arbejde og nogle dage sent hjemme.. Men skønr er det sgu! ;-)
  Jeres kommentarer gør mig rigtig glad, og jeg vil glæde mig til at være mere krea, så I ikke "venter" forgæves.
  Malene: DEJLIGT hvis jeg har kunne bidrage med lidt inspiration, hvor bliver jeg glad - Jeg er faktisk igang med en lille drenge-ting, som jeg viser snarest muligt.. den har været undervejs noget tid :-) Måske noget for dig, hvis ikke du allerede har lavet noget lign. Nu må vi se! Et stort tillykke med din lille dreng nr. 2. Hvor bliver det spændende! Det er fantastisk at få lov at prøve det hele igen, og så med erfaring bagagen, og et ekstra familiemedlem (storebror) til at dele glæden med. Glæd dig!
  Anne: Super :-) Skriver til dig når jeg har dit stof i pusle-tasken og begiver mig ud en dag - ellers dumper jeg det bare i din postkasse :-)
  Stort knus til alle og tak for tålmodigheden endnu engang..
  B

  SvarSlet