tirsdag den 22. juni 2010

Kan jeg mon liiiige nå....

..en ting eller to mere? Eller er det mon det sidste bad jeg tager i dag? (Så må jeg hellere "prøve" at barbere ben mv!), Er det sidste gang jeg handler? Spiser aftensmad? Ligger mig til at sove? Er det sidste gang jeg ser eller snakker med den og den, osv... Det er altså en mærkværdig tid den her!
Fødslen kan gå i gang nu, i morgen, om dage eller et par uger! Prøver at tage det roligt, men man bliver altså nok lidt småtosset. Man både glæder sig vildt, og er også lidt ængstelig for hvordan det hele løber af stablen, smerterne og det hele :-)
Nå, men LIGE NU sidder jeg i sofaen, med benene oppe og hører en god gammel cd, og nyder at mand og dejlige smukke pigebarn er afsted, og kl. KUN er 10.30 - Aah....
Tasken til hospitalet er efterhånden pakket, dørkarme, lister og gulve er blevet vasket og fryseren er afrimet - på højst alternativ og voldsom måde med diverse køkkenudstyr og hårtørrer (!) Nu skal den bare fyldes lidt op med reserver af hjemmelavet mad og evt. brød.  Igår fik jeg malet en skammel 2x, boret huller i væggen til Sophia´s spejl, savet en stang der skulle fixe himlen i vuggen, og lidt andre "småting". I aften håber jeg på at lave et lille nemt betræk til en skråstol jeg har lånt, og så håber jeg at de snart ringer fra baby-forretningen at de har en autostol klar vi kan leje!
Faktisk synes jeg endelig at jeg er rimelig godt med, og alt hvad jeg herudover når inden fødslen, er bare bonus! Mangler faktisk ikke noget vigtigt, og det er en rigtig rar følelse :-)

Lidt billeder? Kommer her..Lille barnevognstæppe, som har været færdigt længe, men har vist aldrig vist det færdigt frem.
Turkis kantebånd og en limegrøn bagside i ensfarvet bomuld. 
Det er ikke så stort og rimelig tyndt - godt til sommer og mest til pynt ;-)


Her er den bæresele, som jeg fik forærende fra familie i USA for 4 år siden, og som vi brugte sidst. Meget sporty og ikke særlig pæn. Tænkte at den kunne jeg da lige ombetrække, men det er altså ikke nemt! Den er fyldt med spænder og remme og rum og tingel tangel. What to do?
Det er endt med at jeg forsøgsvis har prøvet at dække de røde kanter, samt forsiden med JEEP mærket på, med lidt stof. Stadig ikke nemt, og det er ikke blevet særlig kønt, men det hjælper dog lidt! :-)
Vigtigere er det jo heller ikke, men..


Så i stedet for sporty i grå, sort og rød, er den nu  - grå, sort og lilla/blomstret :-)


Et stk. antik vugge med himmel og hjul - og sengerand, som bare er hvid og puttet indenunder betrækket. Var heldig at finde en udemærket én i en mødrehjælpsbutik til ingen penge :-)

Sengeranden var lidt for lang, så den rest der blev klippet af og var tilovers, blev en sen aften til et nyt og tiltrængt sæt dukkesengetøj til Sophia´s ene dukkevogn. Hun leger lille-mor for fuld udblæsning herhjemme, så synes også at hun skulle have lidt til hendes utallige nyfødte bamser/babyer mv, som bliver puslet og ammet og vugget i søvn de her dage.

Pude øverst, jordbær-dyne og stribet madras, som alt kan tages af og vaskes :-)
Hendes eget ønske med noget rødtFlere har ønsket billeder af mit (ret så sjuskede træ) i dagslys, så here comes..
For detaljer om hvordan det er blevet til, se venligst mit svar i forrige indlæg :-)

Efter omrokering på Sophia´s værelse har hun manglet sit elskede "prinsessespejl", igår fik jeg så endelig  boret nogle solide huller og puttet nogle ordenlige ravpluks & vinkelskruer i væggen (for det er TUNGT), og spejlet har nu fået plads bag ved hendes dør, tæt på hendes lille nye udklædningskjole-arrangement. 
Spejlet fandt jeg i min lokale marskandiser på Istedgade for et års tid siden, og egentlig er det jo toppen til en gammelt sminke/toiletbord, men synes det var en god ide at hænge det op på væggen, i børnehøjde på Sophia´s værelse. Det er lidt sjovt og anderledes, og hun synes det er sjovt at åbne og lukke det som et vindue :-)

Mangler at blive malet inde i rammen, men det gør faktisk ikke så meget, måske en anden gang ;-) 


FØR
Så var der de her børnestole, som er hamstret i Sophia´s børnehave til 25 kr. stk. og som i bunden er stemplet 1977! De holder og har en fantastisk kvalitet over sig. 
Vil gerne have malet og tapetseret dem alle, men for nu er det blevet til to stk. som ser ud som herunder:


EFTER
Har bare brugt en malerprøve, malet den 2 x, limet en tapetrest på og lakeret hele molevitten med en klar gulvlak, så det kan holde til at blive tørret over med en våd klud :-)

Tror nok jeg har glemt noget, men det må komme i et andet indlæg (hvis jeg kan nå det ;-)
Nu har jeg vist spammet jer rigeligt for denne gang.
Ikke flere projekter i dag - nu vil jeg vralte ud og nyde det dejlige vejr, mens det er her!

STORT kram og rigtig god tirsdag til jer allesammen..
Kærlig Hilsen B

11 kommentarer:

 1. Er simpelthen så imponeret over alt det du får lavet. Og så som højgravdid!
  Kan godt huske tankerne om det nu mon var sidste gang dit og dat. Man blev lidt skør til sidst. Da vi så fik at vide det skulle være planlagt kejsersnit gik vi helt i selvsving. Sidste lur alene, sidste gåtur alene, sidste nat alene....
  Nå sidespring.
  Men SÅ fine ting du har lavet. OG megakup med de stole der!

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare nogle super fine ting du har lavet - wow!!

  Enig med Julie - stolene er et kup!!

  Held og lykke med den forestående fødsel - husker også tydeligt alt det sidste ;-)

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 3. Hold op hvor er du effektiv! Fede ting du har fået lavet, og jeg syntes altså bæreselen er blevet meget pænere :)

  Held og lykke med det hele, glæder mig til at høre hvordan det gik, og (måske?) se billeder af det lille vidunder.

  Kh. Julia

  SvarSlet
 4. Jeg er vildt imponeret over så kreativ du er ... du laver så mange flotte ting :o)
  KH Jytte

  SvarSlet
 5. Wow, du har nået meget. Virkelig imponerende - og så i denne tid. Pøj, pøj med den forestående fødsel. Glæder mig til at høre mere.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 6. Åh ja, kender dén følelse du har... hvornår mon...!? ;) Men dejligt at du endelig føler dig klar, med alle de ting du skulle nå. Det gør jeg ikke enndu, men har også stadig en måned til termin. Er helt vild med de stole du har fået lavet!

  SvarSlet
 7. Hej Barbara
  Super fine ting, du har lavet. Er - ligesom de andre - meget imponeret.
  Er lidt misundelig på stolene. Ville elske at eje bare én, så sig endelig til hvis du kan undvære ...:-)
  Og pøj pøj med fødslen. Det bliver så dejligt for jer alle tre.
  kh Tine

  SvarSlet
 8. Sikke en aktivitet du ligger for dagen.. :)
  Fine fine ting.. Og et pøj pøj med fødslen skal du have med på vejen..

  SvarSlet
 9. Hvor er du altså bare flittig, Barbara:) Du har sådan en gennemført fin stil. Håber vi lige kan nå at mødes i næste uge, hvis ikke du har travlt med andre ting;)

  SvarSlet
 10. Tak skal I have.. Kan simpelthen ikke rigtig stoppe!
  Er nok ved at blive lidt gak ;-) Hi hi..
  Har ikke blogget så meget, men i aften er det benene op og computeren igang - har lidt mere jeg liiige skal vise frem :-)

  Kram fra den tossede redebygger :-)

  SvarSlet
 11. Altså, hvor er det bare nogle fine ting du laver! Hvorfor har jeg ikke set din blog før. Du er virkelig inspirerende :)

  SvarSlet