fredag den 25. juni 2010

Hokus pokus...

...filihankat...  Beige væk! På med farver og fugle!

Hvad er nu det?

Det er den her lånte skråstol..
FØR


EFTER

Dejlig nemt projekt, tænkte jeg, men det drillede alligevel helt vildt! Måske fordi jeg lavede det liiige lidt for sent en aften (!) 
Synes faktsik jeg har været lidt uheldig de sidste gange jeg har sat mig ned for at lave noget, jeg ellers ikke synes er så svært - kender I det? Det driller bare lige meget hvad jeg får i fingrene :-(
Men det er jo sjældent det man viser frem.. Overvejer dog pt at lave en "skuffe" her på bloggen, der hedder "kiksere", så man også kan se at der lige så tit går kludder i det, og at alt ikke altid er så perfekt, som det ellers ser ud :-) Kunne måske være meget sjovt?

Nå, det har jeg ikke tid til nu - videre til næste..

Liberty - babydyne med lilla køkkentern på bagsiden & turkise bindebånd.
Stoffet er ved at udgå, så har næsten ikke ku nænne at bruge det, men synes det er helt perfekt sart og lækkert til en lille baby, så selvfølgelig skulle det bruges..


En anden "drille-ting"..
Et par bittesmå pludderbukser til min baby-pige. Havde ikke nogen så lille buksemodel, så har tegnet efter et par små H&M stretchbukser. 
Var jeg ikke super god til, så glæder mig til at se om hun kan passe dem ;-)

Og til min store skattepige
(Bonus-materiale) :-)))

3 stk. sommer nederdele i retrostoffer:OG...
Et par pludderbukser med smock, i én af mine ynglingsstoffer lige for tiden


Og en buksedragt, der er nyvasket og krøllet på billedet her, men.. så kom den også lige med :-)

Da der er lidt tid til d. 1, havde jeg lidt besluttet at, jeg kun skulle lave af det jeg havde herhjemme i forvejen - IKKE købe mere, men..
HUSFLID  har fået nye dynebetræk, så nye at nogle ikke var pakket helt ud endnu!
Det endte selvfølgelig galt (Håber min bankrådgiver kan tilgive mig, har det med at købe som om jeg ALDRIG skulle få chancen igen de her "sidste" dage) 

Her kommer lidt af herlighederne:

Heldigvis fik jeg lokket en veninde med, som aldrig havde været der før, og som alle andre var ved at GÅ BAG OVER over alt det lækre der møder øjet, når man kommer ind i butikken. 
Det var så svært at vælge, og jeg lod en hel del tilbage, som jeg med garanti vil drømme om i nat ;-)
Vi delte dog de fleste af betrækkene, og på den gode måde kunne man få lidt flere fine slags for pengene, så det var dejligt.

Sidst og faktisk nok også mindst..
En miniature-solhat til den lille - aner heller ikke om den kommer til at passe, men så er den lavet i tilfælde af at hun har hovedet oppe i solen i ny og næ :-)

Puh... det var en masse - håber I kunne holde ud så længe :-)
Nu vil jeg surfe lidt rundt på jeres dejlige blogs, med stor fare for, at finde endnu et projekt eller to jeg kunne få lyst at kaste mig ud i her i min barsels/vente/kuller..

KNUS KNUS & KRAM...

7 kommentarer:

 1. Jamen kære Barbara da. Du får da abstinenser i voldsom grad når baby kommer og du nok ikke får tid til denne produktivitet:o) Rigtig godt gået med den skråstol. Den er da superhyggelig nu..

  SvarSlet
 2. Hvor er du produktiv. Dejligt at du har det så godt her sidst i graviditeten, at du kan alt det.
  Held og lykke med det hele.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 3. ...er nød til at sige at jeg er dybt dybt imponeret over hvad du får kreeret ! Så flotte fine sager .. og så så mange ! Pøj Pøj med dit forestående ;o)
  Sommersmil fra Stine

  SvarSlet
 4. Det er helt vild alle de smukke ting du får lavet! Du giver god inspiration! :-)

  SvarSlet
 5. Tusind tak.. og ja, det bliver nok svært lige pludselig ikke at kunne lave så meget når den lille kommer, men så er jeg jo heldigvis optaget af noget andet og helt fantastisk.. Og så er det forhåbentlig dejligt at se på de ting man fik nået inden. Tror også bare den her ventetid er lidt svær..
  Kram!

  SvarSlet
 6. Hold da op, hvor er det bare nogle fine ting!
  Jeg tænkte om jeg lige måtte spørge om noget :) Jeg har selv syet solhat fra EG, og jeg synes ikke rigtig jeg kan få den pænt indvendig, der hvor selve hatten mødes med skyggen. Har du nogle gode tips, og må man evt se et billede af den indvendig?

  Kh Signe

  SvarSlet
 7. Hej Barbara! Sikke nogle lækre ting, og lækre stoffer du har fået fat i! :D Synes virkelig det er en inspirerende blog du har!
  Stoffet på den anden nederste buksedragt, hvor er det fra? Det er simpelthen SÅ yndigt! :o)
  Mange hilsener Julia

  SvarSlet