torsdag den 27. maj 2010

En mavepuster &... En barselsgave!

Nå..... Hvor skal man starte....

Puh ha, skal lige tage tråden op igen mht. bloggeriet, efter den mavepuster det har været at læse om den syge person der har stjålet billeder og identiteter rundt omkring i blogland!!!

Har læst og kommenteret på mange af jeres rigtig gode indlæg, som jeg tilslutter mig hvert og ét, selvom ord næsten ikke kan beskrive hvor latterligt det er.

Når jeg så her på min egen blog har sagt at jeg er fuld af forargelse, kvalme og vrede over det, at jeg føler med alle involverede, og at jeg håber at der nu efterhånden er sat en stopper for det, så vil jeg nu vælge ikke at bruge meget mere tid på det. Håber på den måde at mane det hele til jorden, så glæden ved at blogge og blive inspireret på kryds og tværs hos alle jer skønne og kreative damer kan fortsætte..

Så med snuden op og åbnet tastatur - her kommer en lille barselsgave!

Ja, det er endnu et babysengesæt, men synes det er sådan en sød, personlig og god ting at give. Kan også bruges lidt længere og oftere end et stykke tøj. :-)
Den lille prinsesse der skal ligge i det, er (eller er ved at) komme(t) til verden i dag ved kejsersnit! Måske i dette øjeblik hvor jeg skriver! Det er vildt at tænke på.. Sender alverdens gode tanker og glæder mig til at se hende og hendes nybagte forældre senere når der er besøgstid :-)

Billeder er ikke så super gode, men..

Dynebetrækket er lavet i 4 baner. Lidt hvid blonde, lidt vintage/retro, lidt lilla køkkentern, og noget småblomstret lilla stof som jeg elsker og har brugt til babysengetøj før.
Da forældrene ikke er helt enige om det endelige navn, har jeg nøjedes med at appl. 3 hjerter på i stedet for navn.
Pudebetrækket har to forskellige sider, som selvfølgelig går igen i dynebetrækket, og en solgul bomulds "flæse" kant, som også er på bagsiden af dynebetrækket.
Sidst men ikke mindst, et lille "Baby care set" fra Weleda, de laver altså den bedste zink-salve, så det giver jeg altid videre til nye mødre ;-)


Nå, ud i det gode vejr med mig!

Kærlig Hilsen B

5 kommentarer:

 1. Lækkert, lækkert og ja weleda's er simpelthen salvEN! :o)

  SvarSlet
 2. Jeg elsker din feminine og romantiske stil!!!! Så fin en gave, som de helt sikkert vil elske :)

  og ja vi skal op på hesten og vise at vi ikke lader os styre :) vi kan tilpasse os så vores blog passer til vores indivduelle behov, og så fortsætte denne fantastiske verden!!

  SvarSlet
 3. Jeg er enig - er vild med det romantiske look!! Det er så yndigt!

  SvarSlet
 4. Skøn gave, håber de blev glade for den.

  Og tak for tagget i bloglegen, har dog lavet de for et par uger siden, så springer over denne gang.

  SvarSlet
 5. Ja, op på hesten igen med os alle sammen!
  Tak for de rigtig søde kommentarer - Sengetøjet blev også vel modtaget, kan I tro. Det er det der er så dejligt ved at give personlige gaver :-)
  Sjovt og herligt at høre at man har en særlig stil - tænker ikke rigtig over det, men jo, feminin og romantisk er nok det betegner bedst, det jeg laver - Hm... ;-)
  Stort Kram og god weekend

  SvarSlet