onsdag den 7. december 2011

15 m lang flagranke....

Ja, det er hvad jeg har brugt nogle af butikkens stille formiddags-timer på! :-) 
15 M?! Tænker du nok, men det er simpelthen fordi det er en donation til Enghave Plads, som i anledning af julen har fået juletræ med lys og skøjtebane til glæde for alle i kvarteret. Som ny butik på pladsen, ville jeg gerne bidrage med et eller andet, og da penge desværre ikke er det der er mest af, foreslog jeg at bidrage til lidt udsmykning til skøjtebanen i stedet..

Har stået på hovedet i mine stofbunker og stofrester, og
50 flag af 20 cm. er nu klippet, i røde, pink, lilla og orange farver. Nu skal de “bare“ sys på en neongul murersnor! Glæder mig til at hænge den op, så den kan pynte i mørket, og bringe lidt liv og glæde til pldsen, der ellers længe har været en forsømt byggeplads pga. metro-byggeri..

Kram og Onsdag aften
B


4 kommentarer:

  1. Det var da en skøn måde at donere på! det kan de kun være blevet glade for.. Jeg synes den ser skøn ud -og sikke et arbejde det må have været!

    SvarSlet
  2. Hej Barbara (Sikke et fantastisk smukt navn) ;-))
    Tak.. Det er også en rigtig god følelese at kunne gi noget på den måde - der er jo ikke noget særligt eller svært i det, og den er lavet på den nemmeste måde (ingen vendesyning eller noget), men det gør trods alt en forskel. Har hængt den op i dag, og det pynter faktisk en del :-)
    Billeder af det må følge snarest..
    Kram og god nat

    SvarSlet
  3. Det var lige netop, hvad jeg tænkte: Hold da op! 15 meter! Men hvis det skal dække en hel plads, kan jeg bedre forstå det! Håber det bliver rigtig rigtig flot, nu hvor du har brugt megen tid på det.

    SvarSlet
  4. If you pronounce not to reply the query or you, to make you special,
    try to find a further web hosting firm. Softaculous or Fantastico allows anybody to install
    Word - Press easily and quickly. Make sure that there are various ways of
    contacting your web host if some kind of a problem should arise.


    My site: Alotspace

    SvarSlet