torsdag den 22. december 2011

Glædelig jul

Uh ha.. der er ikke blevet vist meget her på bloggen - ingen færdig flagranke, ingen juleklippen/klistren, hjemmebag, julegaveindkøb eller andet julehalløj - sikke noget! :-(

Men jul er det om 2 dage allerede, og under træet vil der (bl.a) ligge en lille børnesymaskine til Sophia, som hun har ønsket sig længe. Jeg glæder mig, glæder mig til at have fri og nyde min familie!


Håber at I gør det samme, og at jeg i det nye år, vil "oppe" mig lidt her på bloggen med billeder af en masse krea, samt af alt det dejlige vintagetøj jeg i disse tider, boltrer mig i nede i min lille butik :-)

ET stort knus og GLÆDELIG jul fra mig, 
(der får læst mange blogs og skrevet for lidt på min egen) 

6 kommentarer:

 1. Du har vist også haft dit at se til. Jeg glæder mig til at følge med, og se alle de lækre billeder du har planer om at lægge ind. Hvor fandt du symaskinen?

  SvarSlet
 2. Dejligt med et lille jule-pip fra dig Barbara...håber det går forrygende i din butik?? :-) Også en rigtig glædelig jul til dig og din familie. Alt godt til dig i det nye år:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 3. Tak alle 3 - Symaskinen af de blev købt i Legekæden på Vesterbrogade. Hvis det bliver et hit kan vi altid opgradere med én af de tyske lidt dyrere modeller, men den her skulle også være helt fin - Nu må vi se :-)
  Butikken går godt - bedre og bedre, efterhånden som folk lærer den at kende. Det er benhårdt, men også rigtig dejligt! :-)
  Glædelig jul og alt godt til jer og jeres også i det nye år. Tak for søde kommentarer - vi skrives ved :-)

  Knus B

  SvarSlet
 4. I’m not that much of a online reader to be honest but your sites
  really nice, keep it up! I'll go ahead and bookmark your website to come back later. Many thanks

  Also visit my webpage :: cleaning services phoenix

  SvarSlet
 5. I think this is among the most important info for me.
  And i am glad reading your article. But should remark on some general things, The site style is ideal, the articles is really nice : D.
  Good job, cheers

  Look into my web blog: cycle hair growth cycle

  SvarSlet