onsdag den 30. november 2011

Pakkekalendergaver i hus!

Vupti vupti.... (eller i hvertfald noget der ligner) har jeg på bare to onsdage klaret at finde og købe 48 stk. kalendergaver! Aldrig har det gået SÅ stærkt, men sådan er det altså når man pludselig kun har én dag om ugen til at nå ALLE praktiske gøremål, inkl. gave-kalender-indkøb. Nu hvor Ella er langt mere opmærksom på når nogen får noget/spiser eller drikker noget andet end hende, tænkte jeg at begge hellere måtte få i år - Fortrød lidt halvvejs, men nu er der ingen vej tilbage! Så håber alle små ting og dimser vil bringe glæde og begejstring gennem december måned, og at bare NOGLE af tingene overlever måneden ud (!) :-)


Jeg takker hermed: ASTAS, Tiger, Netto, Legekæden, Accessorize, og Vintage Toys for at gøre det muligt - og til trods for hastværket, også en fornøjelse! ;-)Der er bl.a. små viskelæderbamser, læbepomader forklædt som cupcake eller ispinds-nøglering, glansbilleder+gemmemappe, en god stofsaks, Tegneredskaber, hoppebolde, puslespil, finger- og mulatte mini babydukker. Klister påklædningsdukker, slik uden kunstig farve og konservering, badedyr og badesæbe. Tandbørster og kunstige tænder... og meget mere.

Hvad med jer andre - hvad gør I mht. pakkekalender?
Vores pakker bliver pakket kluntet ind og gemt i farverige stofposer (tidl. syet) med numre for hver dag og hængt op på væggen på en lang snor. Se hvordan det så ud sidste år, nogenlunde samme tid - lige HER!

Glædelig 1. December, når I når dertil ;-)

OBS OBS OBS: I morgen er sidste dag for deltagelse i min Give Away - Du kan deltage HER hele dagen d. 30/11. vinderen bliver offentliggjort torsdag d. 1 dec. HUSK mailadresse, hvis du ingen blog har ;-)
Og til dem der vil opleve butikken LIVE og bor i nærheden, så er det også i morgen aften onsdag d. 30/11 at vi holder julehygge og aftenåben i butikken fra kl. 19-21, med varme drikke, juleguf og 25 % på alt i butikken! Kom glad - og find det sødeste jule-vintage-outfit til dine unger ;-)

Kærlig Hilsen B 

4 kommentarer:

 1. Jeg som ellers var i god tid, mangler 8 gaver (tror jeg det er)! Den mindste på 9 mdr får ikke i år, men må vente til næste år :)

  SvarSlet
 2. Det var mange fine gaver! De skal nok vække glæde.

  SvarSlet
 3. Hold da op Babs....
  Du må også kunne lide det ;) Det kan jeg da også, men har kastet "håndklædet i ringen" nu, for ellers skulle jeg ud og købe 96 gaver!!!!
  Og det kan bare ikke lade sig gøre økonomisk og tidsmæssigt at finde knapt 100 gaver som skal strække sig fra en pige på halvandet år til en dreng på 10 år.
  Den står på fine ADVENTS PAKKER som ligger klar i deres julesokker som pynter fint på trappen til 1. sal.
  Elias var såå forståelig da hans 24 pakker blev lavet om til 4 lidt større gaver, så mon ikke storesøster Sophia forstå til næste år :)

  Knus og held & lykke
  med pigernes pakkekalender som starter i morgen... JUHUUU....

  SvarSlet
 4. Da mine børn fik pakkekalender startede jeg i januar !!!,antal pakker som skulle bruges( har 3børn),delt ud på alle årets måneder,og så købt OG pakket ind i julepapir som var købt ekstra til formålet,kan godt være det blev lidt dyrere,men så var det ikke en udgift og stressfaktor i december,men en fornøjelse at finde frem,husk at notere hvad der er købt undervejs.
  God jul til dig

  SvarSlet