søndag den 20. november 2011

En lille Vintage-makeover og måske en god gaveidé!

Forleden gik jeg i krig med med hæftepistol og lidt vintagestof, da jeg længe har haft en idé om at omdekorere en par børne stryge-brædder (Hedder det mon sådan)?

Nemt, men SUPER fint resultat! Se selv:

EFTER makeover..

FØR

Måske du selv ligger inde med sådan et strygebræt, og har lyst at gøre det lidt finere? 
Har du ikke det,.. eller orker du ikke - har jeg har lavet to forskellige slags der nu er sat til salg i butikken, og som jeg er sikker på at de fleste små piger ville blive henrykte for! 

KNUS og god aften

PS: Der er ved at blive pyntet op i butikken, og hele rundstativet i midten er FYLDT med alle mulige fine røde ting og sager. Kom og kig, der skulle være god mulighed for både at finde en fin julekjole, en smuk rød frakke, eller en skøn lille skjorte med store flipper på kraven! :-)

God aften B

9 kommentarer:

 1. Har du også malet stellet? Farven passer perfekt til stoffet. Og så tror jeg nok, jeg ville kalde det ombetrække ;o)

  SvarSlet
 2. Fint er det blevet, sidste år til jul fandt jeg også sådan et til Isabel, som jeg ombetrak... Det bruger hun ofte:)
  Kh Mia

  SvarSlet
 3. Hej Ida, Nej, malede det ikke, fandt istedet noget stof der passede perfekt ;-)
  MIa: Lyder godt - tror også Sophia ønsker sig ét nu :-) Nu må vi se, må finde nogle flere. Det er en god og sjov lille opgav :-)

  SvarSlet
 4. Uhhh tror vi har et til at stå i garagen fra de forrige ejer af huset, må lige ud og se om det stadig fungere for så er den 1 adventsgave da i hus til bette pigen, så mangler jeg så bare lige et lege stryge jern. ;-)

  SvarSlet
 5. Måske er jeg tosset, men jeg tror dælme jeg napper idéen til mit eget strygebræt! -pt fremstår det med leopardbetræk, fra sidst jeg havde lyst til at forny det, men NU tror jeg at må udskiftes... igen! ;-) Tak for idéen:-)

  Kærlige hilsner, Louise

  SvarSlet
 6. Rigtig fint match, og et langt flottere strygebræt som resultat :)

  SvarSlet
 7. Herlig fargerik blogg du har :-) Et slik strykebrett har jeg nettopp kjøpt selv og jeg skal også trekke det om. Gøy (sjovt) å se ditt sluttresultat :-)

  SvarSlet