lørdag den 22. oktober 2011

Mit første syrum-og min gulvmalings debut!


Jubiii, det er så skønt! 
Så skønt at få lov at boltre mig i farver og tapet - helt uden at spørge om nogens mening! Det er nemlig MIT sted, og min lille butik, og med det følger også mit HELT eget syværksted! Og når det, jeg kommer fra, er et hjørne af vores spisebord i vores meget proppede køkken hjemme, er det jo den rene luksus, pludselig at få et HELT rum til kreative udskejelser. Egentlig havde jeg ikke tænkt at gøre det store, men mens jeg venter på at nogle andre ting falder på plads, så fik det ene hjørne noget lækkert tapet på, og siden er gulvet blevet vasket ned i grundrens, siden med rent vand, tørret, slebet, rengjort igen.. malet to gange, OG fået lov at hærde i 48 timer! 
Nu står det lyseblåt og lækkert, og ser SÅ smukt ud op af den Cerise/lavendel/rosa væg og de hvide karme. 
Uden tvivl et sted, der vil fostre mange kreative idéer fremover :-)

Farvekode: NCS S 0515-B50G
Gulvmaling plus - Basefarver A

Og så kom de længe ventede varer - alt det skønne vintage børnetøj!
Skønnere, sjovere og mere fantastisk end jeg havde ventet, eller turde håbe på.

Pallen der kom var høj som en silo, og tung som bare...
Min stakkels lille hobbykniv døde efter blot to forsøg på at skære gennem det tykke pap!  
Men det var selvfølgelig besværet værd ;-)

Min store smukke, valgte straks en ynglingskjole ud, som nu er hendes og fik i dag lov at tage den på til fødselsdag - det bragte lykke..

God aften B

PS: Til de af jer der har været eller vil forbi, så er der lige nu plastik for vinduet, og foran en smule retro børneting/tøj som en lille "teaser" indtil byggerodet er overstået, og sløret for alvor kan løftes. Vintage Kids står med tapet-bogstaver.. dette vil blive erstattet af mit endelige logo, som der i øjeblikket arbejdes med højtryk på! :-) Så stadig kun en midlertidig udstilling..

10 kommentarer:

 1. Det er altså bare super spændende at følge med i!:-) Det er SÅ fedt, at du har turdet tage springet og lever din drøm ud! Glæder mig sådan til at se det endelige resultat. Hvordan mon du opstøver en hel palle vintage-børnetøj? Det er selvfølgelig en fabrikshemmelighed, men jeg undrer mig;-)
  Held og lykke med det hele - og du kan tro, jeg skal nok kigge forbi, når jeg kommer på de kanter.


  KH
  Anna

  SvarSlet
 2. Glæder mig til at se hvad det næste bliver :-) Det ser super skønt ud!

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare spændende - glæder mig til at se mere! Det er SÅ flot med både tapet og maling
  (synes nu også de tapetbogstaver er ret fine:-)
  Kh Kristine

  SvarSlet
 4. Jeg drømmer om malede gulve, så jeg er top misundelig på din lyseblå drøm!

  SvarSlet
 5. Fedt at kunne følge med her - SÅ spændende og er vildt misundelig (på den fede måde )
  Og sikke en smuksak du fik sendt til fødselsdag.
  God arbejdslyst!!! - og god søndag

  SvarSlet
 6. Stort tillykke med dit nye erhverv, så SEJT gået.
  Jeg har også selv drømme - det er mere at tage springet der gør det svært.

  Dine malede gulve er super fede, jeg overvejer det selv i vores nye hus.

  Glæder mig til at følge med i dit nye eventyr : )

  SvarSlet
 7. @Anna:Tak for sød kommentar Anna, glæder mig også sådan til at vise det hele frem, når det står færdigt og klart. Dejligt at få så meget skulderklap over at turde det, for kan stadig godt få lidt kolde fødder - men det er for sent nu! Toget kører, og det er bare om at følge med, og smøge ærmerne op ;-)
  Tøjet er samlet rundt omkring i nordeuropa, primært fra Holland - det er det nærmeste jeg kan komme ;-) Kom endelig forbi og kig.
  @Kristine: Tapetbogstaverne blev til i mangel af bedre, men jo det er faktisk meget hyggeligt. Håber du kigger forbi. Meget af tapetet er fra Retrovilla, der kan man finde så mange fine ;-)
  @Ida & Kreativista: Det er SUPER fedt med malede gulve - kast jer endelig ud i det, siger jeg bare! Har altid været lidt tilbageholdende med det, men det er ikke spor svært. Det eneste er, at man skal kunne holde gulvet frit for møbler og fødder ca. 48 timer efter sidste lag, hvilket kan være lidt svært hvis det er hjemme hos én selv. Evt. kunne man gøre det inden man f.eks. skulle i sommerhus eller væk på ferie/weekend :-)
  @Mette: Tak... Og tak, tror jeg nok ;-)) Ved godt det er lidt irriterende.. Men kan trøste dig med at det også er pænt hårdt arbejde, og at det også kommer til at være det i fremtiden. Det er et stort sats, og ANER ikke om det vil gå. Krydser mine fingre, og håber det bedste :-)
  Håber at se jer allesammen, og vil fortsat holde jer underrettet så godt jeg kan herinde.
  Stort knus og god søndag
  B

  SvarSlet
 8. Hvor er det spændende at følge din process her inden åbningen - jeg suger det hele til mig! Du er virkelig en stor inspiration for mig, elsker når mennesker tror på deres drøm og springer ud i det...det gir mig mod - jeg tænker også store drømme-tanker nu, inspireret af dig bland andre:-)
  Glæder mig til næste indlæg.
  Knus Malene
  PS. Og tak for din søde kommentar på min blog:-)

  SvarSlet
 9. Glæder mig vildt til se resultatet og skal HELT SIKKERT forbi din butik, næste gang turen går til København. Tillykke med dit valg og klap dig selv på skulderen - det er hårdt arbejde at føre sin drøm ud i den virkelige verden. Hatten af for det :o)

  SvarSlet
 10. Hvor ser hun bare fin ud i den røde kjole. Jeg kan godt forstå hendes valg. Er spændt på at se mere af din lille butik. Du skulle gerne ha fået varerne ik'? I god stand også håber jeg, ellers må du lige sige til.

  SvarSlet