tirsdag den 5. juli 2011

Hvem har dog købt..

alle de fede betræk inde på Bloomerskids.dk??? 

Den her f.eks.


Eller den her

 Eller..

 Eller..

 Eller..


 Suk!

Ja, det tænker jeg altså hver gang jeg kigger ind, hvor der eftersigende liiige skulle være kommet nye betræk ind - Og pist væk er alligevel alle de fine og flotte.. 
Er jeg mon bare for langsom? Ved det ikke.. Har nogle af jer prøvet at være så heldige/hurtige at der var "frit valg" derinde?! 

Ja, spørger bare og tænker lidt højt.. og er en lillesmule børnefornærmet, fordi det ikke lige var mig ;-)

Knus B

11 kommentarer:

 1. He he.. kender det desværre alt for godt, har det på samme måde.
  Men men men... skulle jeg være så heldig at opdage en butik fyldt med lækkerier, skriver jeg straks til dig, så du også kan få del i herlighederne.

  SvarSlet
 2. Hej Barbara
  Det tænker jeg også hver gang..jeg ser at der liiige om lidt kommer nye på..så misser jeg måske at gå ind én dag...dagen efter, når jeg kommer i tanke om det, er alle de nye lagt på OG SOLGT IGEN!! Argh!! Tror der er noget med en særlig mailingliste??
  KH Mia

  SvarSlet
 3. Der blev skrevet i starten af ugen.. det må være igår, ikke? Jeg gik ind om formiddagen!!? Hm.. tror også der må være nogen der får love at tyvstarte Hmpf.. glad for jeg ikke er den eneste der har det sådan ;-)

  SvarSlet
 4. Det er heller aldrig lykkedes mig, at finde noget derinde :-( Så måske der er en VIP-liste? :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 5. Hej Barbara og I andre
  Jeg fik fat i et par stykker, dog ikke nogen af dem, du viser frem. Der er ingen VIP mailingliste, men der er en mailingliste :) Desværre er der nogen, der har lidt mere tid og tålmodighed end os andre, og jeg kan så tilføje, at samtlige stoffer er kommet til salg på TS til overpris efterfølgende, så hvis du er helt vild for at eje, kan du nok finde dem dér.
  Et lille tip - stofferne bliver næsten altid lagt på om aftenen, når indehavernes børn er puttet, så hvis du kan sidde og opdatere og opdatere i en uendelighed i tidsrummet 21-23 vil du typisk være med sammen med de hurtige og heldige :) Og der er ikke tid til at hente kaffe eller lige gå ud for at tisse. Du skal sidde limet til skærmen :(
  Kh Line

  SvarSlet
 6. Line, ja jeg har også efterhånden boycuttet hende der laver det nummer på TS. det er bare gået over gevind med de overpriser, synes jeg! Især når vi alle ved hvad hun har givet for stofferne :)

  Men ja, jeg har enkelte gang været heldig at få fat i et enkelt betræk her og der, men ellers er jeg også altid liiiiige lidt for sent på den, hvilket er super frustrerende!!

  KH VIbeke

  SvarSlet
 7. Jeg har købt 2 af dem du har lagt billed af.
  Men jeg ved der er 2 der køber alt hvad de kan og sælger det videre,MEGET dyre inde på trendsales :-(
  Kh Michelle

  SvarSlet
 8. og de lagde dem altså allerede på i sidste uge!!!

  SvarSlet
 9. Jeg tænker det samme!
  Der er garanteret en VIP liste. Jeg går hjemme for tiden og har derfor tid til at tjekke rigtigt mange gange om dagen. Jeg opdaterede og opdaterede. Pludselig kom en masse nyt på, men det vat sat som solgt allerede! Samme aften havde en vis sælger på Trendsales selv samme stoffer til salg.
  Jeg er ret muggen over det og er sikker på Bloomerskids sætter solgte varer på, for det skal se ud af noget, at de HAR HAFT fine stoffer:-(

  SvarSlet
 10. Så kan der måske være noget om, at der er nogen, der får besked før andre, selv om indehaveren sværger, at det ikke er tilfældet...
  Mange af de stoffer, der er i bloomers-shoppen nu er solgt for en eller flere måneder tilbage, og de skifter dem først ud, når de erstattes med nye. Selve den struktur af shoppen er enormt irriterende, men nok ikke noget, man kan kalde for 'snyd og bedrag'.
  Der er nogle enkelte piger her i blogland, som kender indehaveren personligt, og som derfor køber direkte, før det kommer på hjemmesiden, men det kan jeg nu heller ikke se noget ondt i. Sådan er det jo med personlige relationer. Dét, der er træls, er, hvis vi andre bliver snydt til at tro, at vi har en chance, hvis det ikke er tilfældet, og selvfølgelig de afsindige priser, der efterfølgende kræves på Trendsales. Selvfølgelig kan de kræve lidt mere, når de nu bruger tiden foran skærmen, betaler porto, vasker, stryger og klipper stoffet, men jeg er helt enig i, at de udnytter situationen lige lovlig meget og presser priserne op til det absurde.
  Når det så er sagt, så synes jeg, at vi skal passe på, at vi ikke kommer til at fremstå som en flok 'bitter-fisser' som Maren Uthaug (http://marenuthaug.wordpress.com/) ville sige. Folk bestemmer selv deres priser og hvor megen tid de vil/kan investere i at finde stofferne. Vi kan jo bare lade være med at købe dem, hvis det er så skrækkeligt. Personligt har jeg allerede rigeligt og køber kun nyt, hvis jeg får overbevist mig selv om, at det er nødvendigt for min personlige lykke at investere i lige netop det stof ;) Så hellere bytte lidt frem og tilbage her i blogland!
  Kh Line

  SvarSlet
 11. Hej Line og andre...
  Tak for jeres kommentarer - nå, det kunne da sætte lidt gang i diskussionen, og det kan også være godt engang imellem ;-)
  Men synes du har ret i det sidste Line, det var heller meningen at det skulle blive sådan "bitterfisse" agtigt - mere bare sådan lidt "hmpf" aka børnefornærmet ;-) Og helt i orden til dem der køber det meste op, klipper det til ukendelighed og sælger videre.. Dem om det ;-) Vi andre må bare være hurtigere, hvis vi skal være med i "gamet"...
  Knus til jer

  SvarSlet