onsdag den 6. juli 2011

Er blevet helt afhængig af de her!

Alt for søde franske navnemærker til børnenes tøj!!!



Alle spørger hvor de er fra når de ser dem, og måske burde man være fræk at holde det for mig selv, men neeej... sådan er jeg heldigvis ikke - når man ser noget godt, skal det da deles! Og især med jer ;-)
Så dem i min søde dansk/franske veninde´s datters tøj, og blev straks forelsket!  
Synes prisen er rigtig god, de har desuden en fantastisk god kundeservice og FRI FRAGT.



Gå selv ind og kig HER, og se hvad du synes. Jeg har i hvertfald gemt mit sorte navnestempel laaaaaangt væk, og nyder i stedet at stryge de her babyer ind i alle pigernes bedste tøj, inkl. lækre striktrøjer mv. så de ikke bliver væk :-)

God varm onsdag fra mig :-)

PS: OBS OBS (Endnu et tip)! Har lige fået mine dagligvarer bragt til døren fra www.nemlig.com - og hvis ikke du har prøvet det endnu, så kom igang! 
Det er jo FANTASTISK! 
Især fordi jeg handlede igår med min febervarme pige i skødet, lige så stille roligt, uden at gå uden for en dør. Heldigvis er vi ved at være raske idag,  men vidste ikke om jeg kunne komme ud, og alligevel er køleskabet fyldt! Jeg har ikke slæbt mig halvt ihjel, og de 29 kr. i fragt er SÅ  meget billigere end at slippe mig løs nede i Netto, hvor jeg med sikkerhed ville blive fristet for en hurtig 100 kr-seddel på SPOT og dimse-hylderne.. 
(Man er vel ikke en stereotyp bloggerinde for ingenting, vel?) 
Oveni hatten fik jeg en "velkomst" plade Marabou. Wow.. bedre bliver det ikke. Jeg er solgt! Og glæder mig nu over at være fri til alt muligt andet end at handle ind de næste 3-4 dage :-)

7 kommentarer:

 1. Det kan virkelig godt forstå, hvor er det nogle fantastiske labels - og TAK fordi du deler linket, der skal jeg i hvert fald lige ind en tur :o)

  SvarSlet
 2. Rigtig fine labels..det skal lige tjekkes ud. Og har virkelig også tit overvejet det der udbringning af dagligvarer for netop at undgå impulskøb og lange arme.

  SvarSlet
 3. nøj hvor er de fine! Tak for tippet!

  SvarSlet
 4. SKal de blot stryges på? og hvordan holder de i vask?
  nemlig.com det har jeg aldrig hørt om før, mon de også kommer her til min lille by? Jeg vil straks tjekke sitet :)

  SvarSlet
 5. Nøj hvor er de bare fine de mærker, jeg har ledt med lys og lygte efter nogen i lige den stil! TAK fordi du deler!!!!

  Kan se du ELSKER frotté, prøv at kigge forbi hos mig. Jeg har fundet 2 SKØNNE frotté kjoler hjemme hos min mormor!!!! De er SÅ skønne!!!!

  SvarSlet
 6. De ser da også bare super søde ud. Det tip vil jeg da give videre :)


  Sommerhilsen

  Kurt
  http://www.mobilreparationer.dk/

  SvarSlet
 7. hej - hvor er de bare super søde!! Desværre fungerer linket ikke. Er du ikke sød at skrive, hvad firmaet hedder, så jeg kan finde dem :)
  På forhånd tak!
  kh. Lone

  SvarSlet