søndag den 17. april 2011

Lillesød i Go´Morgen Danmark d.14/4! Fristelser, mangel på tid og dejlig pakke fra Barcelona!


Ja, min søde, dejlige og ikke mindst meget DYGTIGE veninde Julie´s baby/junior-sengetøj var i fjernsynet forleden! ;-) Nogen der så det?
Det var i forbindelse med den kongelige tvillingedåb, hvor der selvfølgelig blev talt navne! 
Her blev "Lillesød" babysengetøj præsenteret som værende en rigtig god og personlig dåbsgave, da der på sødeste vis, jo er applikeret navne på ;-) 
Hvis man som mig desværre ikke var tidligt nok oppe - så kan det ses her eller man kan se en masse af de andre fine sæt her på Julie´s egen blog Lillesød.

Den seneste tid har budt på lidt af hvert. Og jeg er ked af jeg ikke har haft meget tid til at blogge - har manglet strøm (Kæreste havde glemt oplader på arbejdet), manglet computer (kæreste computer med på arbejdet), derefter græsenke (kæreste i Jylland) med utallige legeaftaler og praktiske gøremål..

Så når den lille kostbare tid indtræffer sent om aftenen (engang imellem) er det også svært at vælge - hvad skal den bruges til? 
Har nogle gode bestillinger liggende (som jeg glæder mig til at lave), gaver jeg mangler at få færdig og som skal gives liiiige om lidt, til børn der bliver født eller har fødselsdag. Søde veninder der fortjener en lille ting. Syworkshop hver tirsdag, hvor der også skal laves lidt "hjemmearbejde", så jeg kan få mest muligt ud af det, når jeg endelig er der. Samt et stort ønske om at få lavet en masse ting til et evt. loppemarked d.1 Maj - tik tak.. tiden går, og jeg synes ikke jeg kan nå det hele. Hjæææælp...  Har faktisk slet ikke tid til at sidde her! ;-) Alligevel er det nu det jeg har lyst til lige nu - Ha ha ha..

Oveni alt ovenstående kæmper jeg jo en stille kamp mod alle de fristelser jeg møder dagligt på min vej, nu hvor jeg har taget udfordringen op - ikke at købe noget stof eller lign.!
Forleden gik jeg en laaaang tur, forbi alle de gode butikker, og ind i de fleste af dem. Endte i Garniture, og jeg KLAREDE DET! Har endda vidner! ;-))

Garniture - fyldt med fristelser!
Købte ikke engang en knap!

Heldigvis har jeg modtaget den DEJLIGSTE pakke fra Barcelona!
Tusind tak Sofie for den fine GiveAway gave :-)


Passer perfekt i min sofa :-)

Sidst men ikke mindst... (Hvis I kan klare mere)!?

Glimt af patchwork baby/barnevogns tæppe på vej igennem maskinen - til salg på loppemarked d. 1 Maj, hvis alt går vel :-)

Alt for nu
KRAM
GOD AFTEN
B3 kommentarer:

 1. Ja du har vist rigeligt at se til.
  Men det ser nu alligevel dejligt ud det du får for hånden.

  SvarSlet
 2. Jeg så det i Go' morgen DK og tænkte straks på din blog for du har vist lavet noget lignende eller linket til Lillesød før. I hvert fald måtte det have noget med dig at gøre tænkte jeg :-)

  Kender godt det med tiden, at når man endelig har lidt tid til sig selv kan man næsten ikke vælge imellem, hvad man har mest lyst til at lave. Men tror også det er vigtigt i hvert fald en gang imellem at tage sig tid til lige det man har mest lyst til, ellers går der for meget baby/børne-kuller i den :-)

  SvarSlet
 3. Tusind tak Jeannet! Jeg prøver.. :-)

  Ja, Mie.. tid kan man altid bruge mere af, godt man ikke er den eneste der har det sådan - og nu skal den snart bruges på ... mig selv! ;-)
  (Siger jeg med grus i øjnene fordi jeg har styrtet rundt, madet og puttet unger hele aftenen) ;-))

  KNUS

  SvarSlet