lørdag den 9. april 2011

En forårskjole på en forårsdag..

På vej i seng...
Men smider lige hurtigt et billede af en lille forårskjole jeg fik syet af TING JEG HAVDE I FORVEJEN i går meget sent aftes! ;-) Sådan nogle kjoler kunne jeg faktisk godt lave en bunke af, hvis bare tiden var til det - stof er der nemlig nok af! Og åh hvor har jeg lyst! Sophias klædeskab er fyldt med mørke tunge ting, strik og ting der er blevet for små - så hun trænger voldsomt til farver og forår! 
(Eller også gør jeg)! :-))

Nå, I får lov at se den på - det gik hun allernådigst med til - men så skulle det ene billede også være med sut i munden (!) Hun er ellers holdt op med det...


Og... så fik vi også ét uden ;-)

PS: Hun havde desværre taget den omvendt på, så hvis den sidder lidt højt oppe i halsen, er det altså fordi det er ryggen.. altså...Tja...sådan er det! ;-)

God nat og god weekend 

7 kommentarer:

 1. Skøn kjole og skøn pige! Klar til forår...

  SvarSlet
 2. Hvor er hun en skønhed, med- og uden sut. Og kjolen er rigtig fin. Jeg har klippet til hue af rester jeg havde liggende, dejligt at udnytte stoffet til fulde. Håber jeg får syet den i dag på trods af hold i nakken. God søndag.
  Kh Mia

  SvarSlet
 3. Ih, hvor er den flot :) Virkelig et godt koncept det der med at bruge hvad man har.. Måske jeg skulle springe med på vognen.. Ved det vil glæde min bedre halvdel :D

  SvarSlet
 4. Så utrolig flott kjole!! Jeg har ikke liten jente lengre, ellers hadde jeg nok sydd kjoler... Denne var iallefall nydelig, og nydelig lita jente :)

  Marit

  SvarSlet
 5. Hvor er den sød og pigen er da så skøn! Hvilket mønster bruger du?

  SvarSlet
 6. Hej Alle,
  Tak for søde kommentarer.. Ja, Det er en dejlig nem måde at få brugt rester på - små kjoler til små piger :-)
  Håber du kom igang Mia, og god bedring med nakken, det var da noget øv! :-(
  Mønsteret er fra Stof2000´s Homemade kollektion - tror den hedder Emma. ELSKER DEN, da den kan varieres på utallige måder, og så er den dejlig nem!

  SvarSlet
 7. Sikke en skøn kjole og en endnu skønnere model:)

  SvarSlet