torsdag den 20. januar 2011

En dejlig veninde og stor inspirator - har fået sin egen blog!

Så blev fristelsen for stor, og nu er min dejlige og fantastisk kreative veninde hoppet med på blog-bølgen! Og heldigvis for os, for hun er SÅ dygtig, og laver de skønneste ting - både privat og fagligt :-)
Ved at hun hele tiden synes at bloggen skal være lidt bedre og lidt mere det ene og det andet, før hun rigtig vil ud over rampen med den, meeen.. vi ved alle godt at det er noget der er i konstant proces, og jeg tror de fleste vil gi mig ret i at den allerede er rigtig hyggelig og fin! 

To af hendes 4 dejlige børn!

Hendes smukke brudekjoler

Vores dejlige børn i skøn forening - med og uden ansigtsmaling
Fra vores mini get-away forleden, hvor jeg pakkede tasker og børn og flyttede ind for et par dage ;-)

Hermed et lille kærligt puf ud over rampen Julli !;-)

Er du blevet nysgerrig, og har lyst til at kigge med og byde Julie velkommen, så hop endelig ind på hendes blog som hedder........ 

Imens jeg tæller ned til min mand (OG ikke mindst vores kamera!) vender hjem fra Brasilien i morgen aften, vil jeg kigge lidt rundt på alle jeres andres dejlige blogs, checke min Facebook og måske kigge på/drømme om billetter til en lille weekendtur til Amsterdam eller Barcelona til foråret - KUN for mor! 
;-)

Ha en rigtig god aften
Kram B

2 kommentarer:

 1. UHM! Sol, syden og sig selv! Lækker tanke :)

  SvarSlet
 2. ÅÅÅh... søde Babs, ja, ..der gav du mig lige puffet ud i den STORE blog-verden, og tak for det, og dine utrolig søde ord :)
  Takker, takker og atter takker for din hjælp :)
  Dejligt at mand og kamera vender hjem imorgen,
  du klarede det ;)
  Kram fra "LIllesød"

  SvarSlet