torsdag den 2. december 2010

Hurra.....

for tørshampo disse dage.. 
(Min kæreste har været hårdt spændt for på arbejdet, så det har jeg været tilsvarende herhjemme! Pyha, siger jeg bare.. med fedtet hår :)
Men også et stort HURRA for noget andet! For jeg har nemlig været så HELDIG at vinde Lirumlarumlegs Inspirationsblog´s GiveAway! Åh, hvor dejligt, julen er kommet tidligt i år :-)
Har ønsket mig sådan en lampe i sådan ca. 100 år, eller i hvertfald så længe den har eksisteret.

Hvis du også bare MÅ eje sådan en lampe, sælges de hos Lirum Larum Legs webshop, hvor de i øvrigt har et fantastisk udvalg og rigtig fin service :-)

4 kommentarer:

 1. Århhh jeah hvor er du bare heldig!!! Jeg håbede selvfølgelig, at den fine svampelampe skulle blive min, men næ nej;)
  Tørshampoo...sejt nok virker det? Det kunne jeg godt bruge, når manden min er væk...

  SvarSlet
 2. Dejligt for dig. Mine piger skal have de små svampe lamper i julegave. Kan egentlig bedst lide den fine, du har vundet, men de små kan stå i vinduet.
  Og hvad er det med det tørshampoo?!

  SvarSlet
 3. Ha ha... Overvejer pt. et indlæg for tørshampoo! :-)
  Det er jo egentlig ikke just noget at prale med, at jeg ikke når at vaske så meget hår for tiden.. Men jo, det virker! Synes det er godt til lyst hår især, fordi det har et lidt hvidt skær, og det gøt at man ikke behøver have fedtet hår, dage hvor man kun lige kan nå en klatvask ;-)
  Kan købes i de fleste Matas - En blå og hvid flaske, hvor det står på tysk på. Koster ca. 80 kr. :-) Noget jeg altid har i huset!

  SvarSlet
 4. Haha det er jo virkelig sejt! Tænk det virker! Og jeg er helt lyshåret, så Matas here I come!!! Jeg når nemlig heller ej at vaske håret alle ugens 7 dage;)

  SvarSlet