onsdag den 17. november 2010

Juleri


I dag er Desperate Housewifes igen erstattat af en kedelig fodboldkamp..
Så derfor håber jeg til gengæld at Ella kan sove et par timer trods en stoppet babynæse, så jeg kan komme ud 
og få fingrene i noget jule-halløj ;-)
Har netop købt lidt ekstra ind til både pynt, kranse og evt. hjemmelavede julekort, hvis tiden og lysten melder sig.. Burde dog ha kigget lidt i gemmerne først, for havde faktisk en hel del brugbart i min gamle hobbykasse, som lige skulle støves af og hentes ned fra skabet (!)
Sophia og jeg tog lige et kig på sagerne inden spisetid, og pludselig så vores køkkenbord sådan ud:


Har købt piberensere i alle farver, lim, glimmer, glimmerspray, lys på spyd, ståltråd, papmachekræmmerhuse, skumkugler, pon-ponér mmm.
Har en idé med noget af det (mere om det senere), men langt fra det hele... Ups...
Sophia fik en idé med piberenserne, og gik straks i gang med det der optager hende rigtig meget i øjeblikket: At stave sit navn :-)


Hvis jeg mangler inspiration (daaa...!) har jeg ud over alle jeres dejlige blogge, tænkt mig at kigge i de her to (+ samtlige gamle jule-Boligmagasiner, gemt for de sidste par år)


Pynt..Inden jul har jeg sat mig for følgende ting:

24 kalenderpakker til Sophia
En adventskrans til os + en til min mor
Adventsgaver til min mor - hovedsaglig hjemmekreeret
Sende julekort til familen
Få lavet portætter og evt. kalendre med billeder af børnene
Se nogle kreative veninder til noget klippe/klistrehygge

Og to obligatoriske julemarkeder:

Julebazar på Renten

OG
Den Grå Hal, Christianshavn, København.
Hvornår: Hver dag fra lørdag den 6. december til lørdag den 20. december 2008 fra kl. 12-18.Nå, ikke mere bloggeri - nu vil jeg suse ud i køkkenet (Ja, der er mit arbejdsbord placeret) og se hvad jeg kan nå! :-)

God onsdag aften..

3 kommentarer:

 1. Sikke en overflod af sager til at lave endnu mere lækre sager af. Bliver spændende at se hvad du får ud af det. I samme alder/fase som sophia fik jeg i øvrigt plantet mit navn med komplet permanent tusch i vindueskarm, så er det der vist et ret godt alternativ ;)

  Vi ses iøvrigt den 5. så :) Det lyder til at blive en rigtig hyggelig dag.

  SvarSlet
 2. Åh hvor ser det skønt ud med sådan et super kreativt roderi - love it:-)

  Og Sophia er da bare SÅ dygtig og kreativ, sejt at stave sit navn med piberensere!

  Det lyder som om du har masser af juleplaner søde Barbara, måske det var en god ide at lave en liste på bloggen - det forpligter jo lissom når alle kan se hvad man ska ha lavet:-)

  Og hvor er jeg bare misundelig på at du har JULEFRYD bogen - den har jeg ønsket mig, men den er udsolgt fra forlaget, så den kan man slet ik få nogle steder mere..ÆV!

  En anden go julebog er JULEBOGEN af Teresa Maria Jessing...a.k.a. Fru Bonderøv - den er super skøn, den var jeg så heldig at få sidste jul:-)

  Ha en dejlig dag.

  Knus Malene

  SvarSlet
 3. Hej Anne,
  Ja, det er vildt så meget jeg efterhånden har fået skrabet sammen, ofte ved jeg alligevel ikke helt hvad jeg skal stille op med det - mærkelig nok.. Skal nok vise frem, hvis det frvandler sig til noget i løbet af den næste måned. Og ja så ses vi d. 5, hvor dejligt! Glæder mig rigtig meget :-)

  Hej Malene,
  Tak.. Desværre får jeg ikke lov at rode så længe før minm kæreste protesterer og jeg må pakke sammen.. Det dræber impulsen lidt - trænger til mit EGET krearum!!! ;-)
  God idé med listen - ligesom jeg gjorde med min babyliste - det var faktisk effektivt!
  Julefryd bogen købte jeg vist i Netto engang, havde helt glemt den, fandt i min kreakasse. Hvis der er noget særligt derfra du har brug for, så sig til, så kan jeg evt. kopiere det til dig? Det er faktisk en meget skøn bog
  Hvor bliver din lille baby af? ;-)

  Knus og tanker B

  SvarSlet