mandag den 23. august 2010

Fundet!

Åh.. heldigvis. Jeg fandt mit kamera! Så nu skal I bare se :-)

Jeg har jo efter fødslen ikke lavet det store, men som et lille "begynder"projekt, som (og dette er meget essensielt) ikke larmer om aftenen, og som er hyggeligt og nemt, har jeg lavet en patchworkbold. :-)
Har hidtil ikke lavet noget patchwork, så lysår efter alle andre her i blogland, har jeg kastet mig ud i det og lavet en stofbold! Ta daaaaa......

Det var hyggeligt, men hold da helt .... hvor tog det laaaaaang tid! Så sætter nok ikke en større produktion igang lige foreløbigt. Næste gang vil jeg i hvertfald overveje at bruge papirklips i stedet for at ri, som jeg kan huske at have set nogle gøre - kan desværre ikke huske hvem lige pt.

Bolden er lavet til min venindes lille dreng, og er en skøn blanding af blå/grønne retrorester, liberty, tern og andet godt.

Åh, var lige ved at glemme noget vigtigt!
Min dejlige STORE datter, på en meget våd søndag igår, hvor vi blev fanget i det voldsomme regnvejr, da vi ville ud og ha lidt luft og fodre nogle ænder.Og min lille basse, som vokser og bliver dejligere og dejligere for hver dag der går..


PS: Trøjen er ægte retro én af slagsen, mærket hedder "Nieland" og er made in Denmark ;-)

5 kommentarer:

 1. Hvor er det en fin fin bold du har lavet - jeg er også i gang med at lave en, en jeg tror måske jeg har grebet det forkert an...kan se at jeg ikke har sat det sammen på samme måde som du, så nu bliver jeg da helt i tvivl om jeg overhovede kan få den til at samle sig i den sidste ende!! Det må tiden vise...:-)
  Dine piger er da bare så skønne...kønne kønne små prinsesser:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 2. Hej Malene,
  Tak! :-) Håber også du har gjort det rigtigt, synes du ikke det tager lang tid?!
  Måske er det bare det, at man syr i hånden..?
  Nå, men glæder mig til at se dit færdige resultat :-)

  Kh Barbara

  SvarSlet
 3. Åh det er bare de dejligste piger du har.
  Det er sjovt, vi har også noget tøj fra min kæreste fra 1979 i samme Holly's look. Må lige tjekke om mærket er det samme.

  SvarSlet
 4. Helt enig...det tager LAAANG tid! Jeg har vist også været lidt fjollet og printet nogle vildt store 5 kanter ud, så det tager jo endnu længere tid at sy dem. Men jeg brugte tiden i campingvogn i sommerferien på at sy dem, så det var meget hyggeligt at have lidt krea-halløj ved hånden, selvom man var på camping:-)
  Skal nok vise boldene når de engang bliver færdige...hvis de nogensinde bliver det:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 5. Tillykke med lilletrolden :)
  Din bold er blevet RIGTIG fin, men jeg vil lige give et fif videre som jeg fik af min farmor for et stykke tid siden. Brug malertape i stedet for at ri... det går lidt hurtigere så ;)
  Ha en dejlig dag!

  SvarSlet