torsdag den 10. juni 2010

Loppemarked i morgen..

Der har været stille her på bloggen, men IKKE i virkeligheden... :-) 

Det er blevet til færdigt babytæppe, bukser, buksedragt og kjole til Sophia, samt et stort malet træ på væggen i hendes værelse. 
Her kjolen, med smock og bindebånd foroven, godt med vidde og flæsekant forneden, i det dejligste patchworkstof fundet til 20 kr. på loppemarked i weekenden.


Udover det en masse ferie og tøsehygge i det "fantastiske" sommervejr. Den har bl.a. stået på masser af pandekager (det hører nemlig med i det her vejr), maling med vandfarver, udklædning, neglelak og hulebyggeri :-)Og så kan jeg lige vise en tidl. syet solhat lavet til min venindes skønne søn Willie, og håbe at der bliver brug for den i morgen, for da vil jeg holde noget loppemarked i min gård! Orker ikke starte en produktion af alt muligt hjemmelavet, så det bliver lidt rester fra kælderen, og så må vi om der kommer noget ud af det :-)

Knus og god weekend fra Barbara

13 kommentarer:

 1. Åh, det ser hyggeligt ud. Og hvor er Sophia dog en køn unge!

  Hvis du har overskud vil jeg da gerne se såvel træ, bukser, babytæppe og... Jeg har i øvrigt givet dig en Beautiful Blogger Award...

  SvarSlet
 2. Ej, hvor er det bare nogle skønne billeder. Sophia er SÅ smuk altså ;)

  SvarSlet
 3. Ælsker billederne med dig, maven og Sophia!
  Og hvor er hun bare fin i sin nye kjole:)

  SvarSlet
 4. Skønne billeder! Sikke en smuk gravid mave du har, bliver da helt skruk igen...meeen, det er da vidst lige tidligt nok ;)

  SvarSlet
 5. Jeg undrede mig faktisk over hvor du var. Måtte også lige ind og tjekke om du havde skrevet termin, for det kunne da ikke være allerede;-) Selvom det ser ud til at være op over på din fiiine mave;-)
  Smuk smuk datter du har:-)

  SvarSlet
 6. Hvor ser det bare hyggeligt ud. Vildt du kan få lavet så meget med din flotte, højgravide mave:) Stemmer desuden i med de andre: Datteren din er godt nok køn!

  SvarSlet
 7. Sikke en smuk smuk gravid, du er!! Godt, du har billeder af dig i den tilstand, da den nok ikke varer meget længere endnu. Måske er du lidt anstrengt, men VID, at du er smuk imens.
  Kærlig hilsen en læser, der selv har været så tyk 3 gange og nød det, men synes, det er længe siden... (Den mindste er 5)

  SvarSlet
 8. Hold da op. Jeg kan da godt forstå du ikke har tid til at blogge med alt det du når. Dejligt for dig at få gjort en masse inden babyen melder sin ankomst.
  Ha en rigtig dejlig weekend.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 9. Nydelige ting du har laget!! Også så fin og gravid du er da, nydelig :D

  SvarSlet
 10. Ja hold da helt op b! du har da fart på endnu :o) gud hvor er hun altså smuk Sophia, jeg vil også gerne se træet og tæppet :o)
  Dejligt at høre fra dig igen.

  SvarSlet
 11. Din dotter är ljuvligt söt i sin nya fina klänning och i sin hatt och ja i allt helt enkelt:) Du är oxå jättefin med magen och allt! När är det dax?

  SvarSlet
 12. Hej Barbara. Har du en mailadresse, som jeg bare ikke lige har fået øje på? Kh Mia
  www.madebymiahansen.blogspot.com

  SvarSlet
 13. forresten:miachristina1@hotmail.com

  SvarSlet