onsdag den 2. juni 2010

Jeg fik den!!!

Ihh... Jeg er så glad for at jeg fandt den - igen! Har nemlig haft den i hænderne én gang før, men lod den gå og har ærgret mig lige siden. Nu var jeg heldig igen, og DENNE gang skyndte jeg mig at snuppe den! :-)
Dagens program stod ellers på HOLLY´s lagersalg, men sikke en skuffelse :-(
Heldigvis har vejret jo været fantastisk, så det blev til en trøste-slentre-tur ind igennem byen = lidt dyrere løsning end lagersalg, men hva.. Det har været skønt! ;-)

Udover at få ovenstående, så har jeg også fået en Award!
Ved at den stort er givet til alle, men hvor blev jeg altså glad :-)
Tusind tak Stine!Så 7 ting om mig selv...
  1. Da jeg søgte ind på sygeplejerske-uddannelsen, søgte jeg også ind som designteknolog, men kom ikke ind, da jeg ikke kunne tegne skitser :-(
  2. Før jeg begyndte at læse, har jeg arbejdet en masse, og en masse forskellige steder. Bla. har jeg været stewardesse hos Maersk Air, da det fandtes :-)
  3. Jeg har allergi overfor krom i madvarer. Fik det pludselig som 25 årig, hvilket betyder at jeg ikke kan tåle en hel masse gode sager som f.eks. chokolade, nødder, havre, cola, ananas, friske tomater,  lakrids, hvidløg, advokado, skalddyr. Klør på arme, ansigt og hals, og får røde hævede øjne :-( Nogle gange kan jeg ikke dy mig, og så må jeg bare tage det med. Rigtig irriterende.
  4. Det er mig der er "handy-man" i vores hjem. Min kæreste ANER ikke hvad der er i værktøjskassen - for det er min!
  5. Har faktisk aldrig rigtig lært at sy nogen steder, har fundet ud af det undervejs og lært af mine fejltagelser - MANGE fejl.. ;-)
  6. Har gået til perlesyning da jeg var barn, men kan ikke huske noget som helst af det desværre :-)
  7. Gik også til dans i mange år da jeg var barn, og ville ønske jeg var blevet ved - håber at kunne genoptage det en dag, da jeg ELSKER at danse!
Så, det var måske ikke så interessant, men det var 7 ting, som jeg tænker at mange af jer nok ikke vidste.
Awarden gives hermed videre til ikke bare 7 udvalgte, men alle i min blogliste, mange har den nemlig allerede efterhånden, og alle fortjener den, synes jeg ;-)

God rest af sommeraften til jer alle sammen
1 kommentar: