onsdag den 19. maj 2010

Stof, strik, spænder.. og GiveAway(s)

Hovsa! Nu bliver det altså til to indlæg på én dag! Det er næsten lidt for overskudsagtigt og irriterende, men har altså så meget der skal vises, så I må finde jer i det, jer der fortsat kigger med :-)

Først, en masse dejligt stof, jeg bl.a. har vundet i GiveAway hos Onkel Anne,  og stof jeg har byttet mig til i flere forskellige ChangeAways - (tak for de ekstra stykker) Og tak til jer alle, I ved selv hvem I er ;-)


Dernæst har jeg været forbi og hentet det kæreste strikkede baby-sæt hos min trofaste "strikkedame" (ikke så pænt navn, men ikke desto mindre er hun helt fantastisk!)
Sættet som jeg tænker at den kommende lillepige skal holdes lun i til efteråret, har jeg fundet opskrift og garn (lækkert tyndt og blødt Rheuma uldgarn) til. De forrige dages regn, har gjort at Lisbeth (som hun også hedder) har strikket det i en fart, og nu var det allerede færdigt! Lækkert! 
Har tilgengæld købt hende nogle fine blomster og noget svejsisk mynte, hun kan plante i sin lille forhave :-)

 

Med posten fik jeg også i dag de her fine hårspænder - en del af en byttehandel, som jeg har gjort med Karina. De er rigtig fine, så vi må se hvem der kommer først når de skal bruges - mig eller Sophia :-)


Sidst men ikke mindst skal det handle om GiveAways.
Som du kan se på min lange liste, er jeg tilmeldt en MASSE gode, som jeg selvfølgelig håber at vinde hver og én. Den sidste nye og meget fine er den her fra PyntheMynte & Mor. Den udløber d. 1 juni - tjek det ud, hvis du vil være med ;-)Min egen GiveAway udløber i morgen kl. 9.30, og jeg håber at kunne annoncere en vinder kort derefter :-)
Nu vil jeg lukke ned, lave mig en æggesnaps og hygge mig med noget stof inden jeg bliver alt for træt.. ;-)
Knus og god aften 

1 kommentar:

  1. Det er nogle flotte farverige hårspænder du har byttet dig til! Fede accessories kan virkelig peppe ethvert look op.

    Og tak for linktet til PynteMynthes give-away. Man kan jo ikke gå sommeren i møde uden fine nye øreringe!

    SvarSlet