onsdag den 19. maj 2010

Gode råd og idéer velkomne! :-)

Hejsa

Sikke en dejlig dag! Juhuuu.. Jeg måtte fluks ud i vejret, og når jeg samtidig gerne skulle have lidt ting streget fra min "to do"liste, så blev det til pudsning af barnevogn nede i gården.


Vores Silvercross Balmoral barnevogn blev desværre stjålet for et par måneder siden (mange x øv), så i stedet har jeg fået lov at låne den her fine gamle Odder stålkasse af en god veninde.
Den trænger dog til et par meget kærlige (og praktiske) hænder!
Den er meget rusten, mangler en fjeder i den ene side, et trådnet nedenunder, inderlæderet er i stykker, der er lidt løse dele her og der, og den knirker godt og grundigt..

Så med klipklappere på (Ahh...) en latte i den ene hånd og Gleerustol pudsecreme i den anden, har jeg været i krig den sidste time/halvanden. Pyha.. Det var hårdt, og jeg synes ikke rigtig at jeg kan se de STORE resultater :-(


Så nogen der har nogle super gode råd til fjernelse af rust på sådan en sag her? Evt. kender et sted der leverer reservedele (mangler en fjeder + en trådkurv nedenunder), eller andre gode gør-det-selv fif? Så modtages de i hvertfald med kys hånd ;-) 
Hov, der gik lige en sky for solen, men så fik jeg lige tid til det her indlæg, samt at tage en velfortjent pause i sofaen med benene op .
Nu er det tid til endnu en tur til posthuset med stofpakker der skal sendes afsted til nær og fjern, samt en pakke der skal hentes :-) I aften kan jeg vist roligt begynde at lave lodtrækningssedler til min GiveAway som slutter i morgen - for HOLD DA OP hvor har der været mange der vil være med!!! Skønt..

Fortsat god dag
Kærlig Hilsen B
3 kommentarer:

 1. Har desværre ingen gode fif til nedrustningen, men ville bare lige dele min harme over tyveri af jeres barnevogn. Hold kæft hvor er det frækt!! Vi har en silvercross kensington, og den er der en knallertlås (kraftig kæde) på, fordi jeg har gået og tænkt på om de mon var eftertragtede tyvekoster. Og det fik jeg jo så desværre bekræftet her. Øv!

  Held og lykke med renoveringen af den flotte karet :)

  SvarSlet
 2. Jeg har rimelig god erfaring med, at fjerne rust fra barnevogne med ren ajax på en svamp (det skal være den helt almindelige, uden blomsterduft etc.) Det plejer at være ret effektivt ;-)
  Det er så frækt med barnevogntyverier! Vi har prøvet at få stjålet understellet til vores vogn? Kassen stod oppe i lejligheden med sovende barn. Fatter ikke man vil være bekendt at stjæle sådan et vigtigt transportmiddel.

  Håber du får bugt med rusten. ;-)

  SvarSlet
 3. P.S. Kan se på din to-do liste, at du skal indfarve stofbleer. Der findes en netbutik hvor du kan købe nogle der er farvet. Det er ikke særlig dyrt, og du slipper for besværet. Tjek det evt. ud.
  Ståfble.dk

  SvarSlet