lørdag den 24. april 2010

Loppemarked, solskin og støttehjul

Er lige kommet ind fra en lang dag udenfor.. Min kæreste var halvsløj, så tog truntepigen i klapvognen og trillede en laaang tur op på Frederiksberg Rådhus, hvor der fra nu af og hele sommeren er loppemarked på en stor parkeringsplads udenfor. Ikke at der var det helt store, men HOLD da op en masse mennesker, det var næsten ikke til at komme frem til bordene. Men en lille smule fik jeg da med hjem. Det blev til lidt baby-tøj, en lille blå dug med hvide blomster på, og bedst af alt en lækker nylavet frotté-elefant ala Andreas Linzner !!! Den kære ældre dame der selv havde lavet elefanten, havde også én i koralfarvet og én i hvid frotté! De kostede 150 kr., og jeg ærger mig lidt over at jeg ikke købte én mere faktisk, de var alle skønne! Må altså lure den opskrift så jeg selv kan lave flere.
Dugen kostede 5 kr. og Katvig-børnebukserne og den lille hvide strikkede vest 10 kr. pr stk. :-)
Resten af pengene gik til franske hotdogs... 
På vej hjem hentede vi Sophias lille cykel hos cykelhandleren, som havde fået støttehjul på - hun cyklede stolt resten af vejen hjem, og med hendes nye cykelhjelm på, er hun ikke til at skyde igennem! 
Ahh.. Dejlig start på weekenden!

Sophia er gået kold på sofaen og nu vil jeg lave lidt mad - Ha det dejligt derude :-)

Kærlig Hilsen B

4 kommentarer:

 1. Skal vist også snart på loppemarked dernede. For 1 år siden fik jeg samme sted fingrene i en ægte AL-elefant til bare 35 kr! Så heldig er man vist kun en gang.

  SvarSlet
 2. Skøn elefant, og sikke en fin dug! Det må være muligt at tegne skabelonen af - det er en smule besværligt, men med en bunke knappenåle, mønsterpapir (den gennemsigtige slags) og en bunke tålmodighed og tilpasningsarbejde, så er det ikke umuligt. God fornøjelse ;-)

  SvarSlet
 3. Hej Barbara.
  Tusind tak for den flotte solhat! den passer bare helt perfekt :o) jeg sætter billeder ind på bloggen senere!

  SvarSlet