lørdag den 3. april 2010

Gavevandringsleg - nye spilleregler..

God lørdag aften
Starten af indlægget her, skal omhandle  gavevandring. En super leg, som jeg har meldt mig til hele 3 steder, og modtaget 3 fine gaver! Har dog desværre kun fået sendt én gave afsted pga. mangel på tilmeldinger, hvor jeg ellers gerne skulle have haft sendt til ...9 stk! Det er jeg selvfølgelig lidt ked af, men synes desværre også at 9 er lidt mange. Så... heldigvis har jeg set lidt andre regler for legen foreslået rundt omkring. Jeg har valgt at citere Tine med bloggen "Det bedste jeg ved", samt adoptere de beskrevede regler, da jeg har det præcis på samme måde.


Here comes:
___________________________________


Der er rigtig mange gavevandrings-lege i gang rundt i blogland, men rigtig mange lege er også "i gang" uden deltagere. Selv har jeg opretteten, som kun én meldte sig til. Det er ikke fordi jeg vil jamre over det – det er sådan det er... Dog kan jeg da godt få lidt dårlig samvittighed, når jeg nu har forpligtet mig til at sende 3 videre, og ikke gør det fordi der mangler deltagere.


Men jeg kan rent faktisk godt forstå at folk ikke melder sig til denne leg.
Modtag én gave, send 3 videre. Jeg synes selv det er en rigtig sjov leg, men tror mange melder fra pga. reglerne. Jeg synes da selv 3 gaver er mange at sende videre. Ikke fordi man altid skal ha' noget tilbage, men det ville da være sjovere at udveksle gaver med flere.

Jeg ville selv melde mig til mange flere hvis reglerne var anderledes (og jeg havde tilmeldinger).
For eksempel kunne de se sådan ud:
Jeg sender én gave til 
AA sender en gave tilbage til mig, og opretter legen på sin blog. B melder sig til, og sender tilbage til A, og sender en gave til C osv. osv.  
_____________________________________


Så! Har hermed besluttet at gøre som beskrevet ovenfor.. og håber på alles forståelse.
Jeg har allerede sendt en gave til Louise fra By Alma. Hvis I vil se hvad, så klik HER 
og
Jeg sender nu en gave retur til følgende: 
Sara fra Bournonville 
Gry fra Trylletralle 
Malene fra Kreakriller 


Jeg skriver lige på alle medvirkendes´s blogs, og giver besked :-)


Nu til noget helt andet, hvis altså I orker at læse mere..
Jeg skulle have sendt gave og stof afsted idag, det hele var pakket og klart, men i stedet blev det til en impulsiv tur til Malmø i stedet med min lille familie! Juhuu... Skønt vejr og dejlig lille by! Elsker at tage et smut derover, sidst var i December med en god veninde. Og selvom vi IKKE skulle bruge nogle penge i dag, blev det da til lidt småtterier fra de obligatoriske butikker som bla. : Åhlens, Hemköp, LAGERHAUS, Lindex, og Design Torget :-) 
Har haft en rigtig dejlig dag, men undskylder selvfølgelig at der først på tirsdag, er noget stof på vej til dig Sara og Give-away-gevinst på vej til dig Lisa.. Håber I kan bære over med mig ;-)


Heysan fra Barbara5 kommentarer:

 1. jeg synes det er en rigtig god ide. med at sende retur til afsender også. så den ide vil jeg også gøre nytte af fremover :)

  hov fik da lige øje på det billed af dig hvor du venter lille søs, håber jeg bliver ligeså smuk når jeg bliver gravid:) for gud hvor er du dog flot.


  jeg får også først afsendt alt på tirsdag. nåde det desværre ikke i dag. men alt er pakket og klar. :)
  Kh sara

  SvarSlet
 2. Hej Barbara..
  Må jeg også lige sige at billederne af dig hvor du venter både store- og lillesøster er VILDT smukke!! Altså det er vel egentlig primært motivet - det er bare SÅ smukt at være gravid altså (sagde den skrukke hønemor)...

  Jeg ville egentlig "bare" høre om du så er færdig med dine gaver, for ellers har jeg også en leg der er gået i stå og vi kunne jo så udveksle og på den måde få den lidt videre? Eller ender det bare med det samme så?

  SvarSlet
 3. Hej Didde,

  Jeg skal lige have overstået de 3 stk. jeg skal sende retur, så ser jeg lige om jeg er klar til en omgnag mere, ok? :-)

  Og tusind tak for komplimenterne begge to.. bliver helt glad og rørt! Det meste af tiden, ELSKER jeg også bare at være gravid. Der er dog stor forskel på første og anden gang, da der nu er en hel masse mere (inkl. en stor pige) der skal passes og ses til = ikke så meget tid til afslapning osv. Men dejligt og magisk er det uanset hvad.. og lidt uvirkeligt til tider :-)

  KNUS

  SvarSlet
 4. Det er HELT i orden - havde læst det som om du stadig manglede deltagere at sende videre til, og så kunne vi jo slå to fluer med et smæk ;)
  Jeg venter bare (u)tålmodigt til nogen vil være med hos mig ;-)

  SvarSlet
 5. Lige en lille update:

  Har ikke glemt gaverne - er bare lidt travl for tiden... De er på trapperne ;-)

  SvarSlet