torsdag den 19. januar 2012

Et hurtig og nem lille elefanthue-makeover tip..

Dette er ikke nogen opfindelse af den dybe tallerken, men men.. det farver lidt og glæder mig hver dag! (Og ikke mindst, har det krævet et minimum af tid og kræfter, hvilket er fedt når man har travlt) 
Er selv ikke den store fan af elefanthuer, synes altså ofte at de er ret grimme, og giver hovedet en fjollet facon. Men med en lille blomst og en knap eller perle i midten, bliver den bare så meget mere attraktiv efter min mening :-) 
Bruger ofte bare hvad jeg har, f.eks. bladene fra en kunstig plastikblomst, og putter så en mindre én i midten - eller en hæklet blomst. Så lige et par hurtige sting i hånden eller på maskinen og så er den hjemme!


Idéen er dybt inspireret af min dygtige og meget kreative veninde Julie med bloggen LILLESØD, som altid er så god til den slags.. ;-)

Sov godt ... Kærlig Hilsen B

4 kommentarer:

 1. Hej B!
  Tack för kommentar på min blogg, kul att du tittade in:) Om jag får något kanintyg kvar så hör jag av mig...visst var det underbart;) Står med saxen nu och funderar om jag ska klippa eller ej. Kanske lägger jag det på hyllan igen i väntan på den rätta modellen. Titta gärna in igen snart, jobbar på en liten sommarkollektion nu och uppdaterar bloggen med det när jag provsytt och testat modellerna klart.
  Kram S

  SvarSlet
 2. Det er rigtig flot, find mere inspiration på Hobbytavlen.dk

  SvarSlet
 3. Jeg er som en meget god artikel, meget kreativ, meget taknemmelig for at lade mig vide så meget.

  SvarSlet
 4. It was very useful for me. Keep sharing such ideas in the future as well. This was actually what I was looking for, and I am glad to came here! Thanks for sharing the such information with us.

  SvarSlet