fredag den 28. oktober 2011

Tørshampo + takeaway = travlt! :-)

Hej alle sammen,
Det er så dejligt at dele hele den her "åbning af butik" proces med jer - dejligt og fortrøstende med alle jeres rosende og lykønskende beskeder, de varmer hver og én! :-)
Ville ønske jeg kunne poste flere gange om dagen, for det ville det kræve at dække det hele, men tiden er knap og jeg har SÅ mega travlt! Løber bogstavelig talt rundt fra det ene til det andet (med uglet hår med tørshampo i, to forskellige strømper på, og røde øjne pga. allergi)! Så helt flot er jeg ikke for tiden, og vores hjem ligner også noget der er LØGN, men effektiv i butikken, det er jeg... ;-)
Og hvis det lykkes inden åbning er det takket være en masse søde hjælpere! :-)

Uanset hvad, så åbner jeg i hvertfald dørene op på onsdag, og alle de der er i nærheden og/eller har lyst er velkomne!

Se indbydelsen og mere om butikken på hjemmesiden (SOM ER UNDER KONSTRUKTION) HER
eller
Hop ind på Facebooksiden HER


Har desuden delt flyers over hele byen.... samt sendt til diverse post og enkelte webadresser.. og tror derfor jeg med god samvittighed vil til at hoppe ind under dynen nu zzzzZZZ


6 kommentarer:

 1. Jeg vil da også lige ønske dig held og lykke med den nye butik!

  SvarSlet
 2. Hvor fint - skam det er så langt væk. Vil helt sikkert kigge forbi, næste gang turen går til Sjælland. Pøj pøj med åbningen :o)

  SvarSlet
 3. Har nu igennem en tid luret med på din blog.. skøn og inspirende er den jo;-) Så nu vil jeg bare lige ønske dig tillykke med butikken. Da jeg selv tidligere har haft butik (også på Vesterbro) Ved jeg at hele denne processen, du lige nu gennemgår er fyldt med spænding, glæde, nervøsitet og træthed.
  Pøj pøj med det hele
  Venlig hilsen
  Louise

  SvarSlet
 4. Det lyder bare så spændende det hele..:)
  ´Masser af held og lykke i din retning,.. Glæder mig til forhåbentlig at kigge forbi næste gang turen går til staden..:)
  KH Anne

  SvarSlet
 5. Jeg NYDER at følge processen - jeg er sikker på at du nok skal nå det...og så sender jeg alle mine "gå-væk-allergi" tanker til dig:-)
  KNUS Malene

  SvarSlet
 6. Jeg kommer og tager billeder til min blog :)
  Glæder mig simpelthen sådan til ae de den fine butik live.
  Tjek min blog, har en give away der måske kunne have interesse, fra Hollys.
  www.vegafashionmom.blogspot.com

  SvarSlet