tirsdag den 7. juni 2011

Skal.. skal ikke..

åh altså.. der sker så mange ting i mit liv i øjeblikket - vil ikke kede jer med detaljerne, men bloggeri bliver der ikke meget af, og jo mindre jeg får blogget, jo mindre lyst får jeg :-( Øv, har ellers været så glad for det, men.. tja.. overvejer at holde en pause, så jeg evt. kan vende tilbage med fornyet energi og dejlige kreative indslag, som det er det, det skal handle om her, synes jeg.

Nå, mens jeg grubler lidt over det, pakker til sommerhustur i morgen og forhåbentlig kan nå et bad inden en eller anden vågner, så får i et hurtigt snapshot af seneste skud på stammen af sommerkjoler til Sophia.
Måske der skal et par gummestøvler og en langærmet indenunder (Vejrudsigten for Falster siger nemlig regn) 
Men men.. vi pakker den optimistisk med i tasken - på skal den!

Kjolen er lavet af et stort stykke fra et gammelt pudevår, ærmerne lidt lyserødt bomulds poplin med små røde prikker - noget jeg for længe siden købte i Hong Kong, og som jeg har brugt til RIGTIG mange ting! :-) 

KNUS.. og undskyld den lidt kedelige udmelding

10 kommentarer:

 1. Kære Barbara
  Håber ikke, det er negative ting, der fylder for meget i dit liv. Man skal kun blogge, hvis man har lyst til det, så tag en pause og nyd familie og sommer:)
  Kh Anne

  SvarSlet
 2. Jeg kommer i hvert fald til at savne dine flotte kreationer såsom kjolen, hvis du holder - me lysten skal jo også være der.

  KH
  Anna

  SvarSlet
 3. Tak Anne.. Det er desværre lidt af det hele :-( Og du har ret.. Pause er nok en god ting. Kan se at du endelig er kommet ned i Rum 11 - glæder mig til at se hvad du får kreeret! KNUS

  SvarSlet
 4. Ej øv Barbara, men jeg tror Anne har helt ret:) Nup en bloggerpause, nyd familien og se om lysten melder sig på den anden side af sommer!

  Du vil i hvert fald blive savnet;) det er jo fine kreationer der kommer fra din hånd! Kjolen her er rigtig skøn og det vil den også være med gummistøvler og uldstrik;)

  Kh

  SvarSlet
 5. Ja, jeg havde første dag dernede i dag - dejligt! Sig til hvis du får lyst til en gåtur eller kaffe en dag på vesterbro:)

  SvarSlet
 6. Kære Barbara
  Kender det kun altfor godt. Synes også du gør det klogt i at mærke efter, hvad der er rigtig for dig. Kommer helt sikkert også til at savne alle dine fine og farverige kreationer, hvis du vælger en pause - MEN er her helt sikkert også, hvis/når du vender tilbage.
  Rigtig god sommerhustur - krydser fingre for godt vejr!
  Kærlig hilsen
  K

  SvarSlet
 7. Søde Barbara,
  ÆV det er jeg da ked af at høre - uanset hvilke ting der fylder i dit liv, godt som skidt, så håber jeg det hele falder på plads for dig...tag en lille pause og find glæden igen - det kan alle få brug for engang imellem. Men vi vil savne dig mens du er væk.
  Ha det rigtig godt og jeg krydser fingre for at det hele løser sig for dig.
  Knus Malene

  SvarSlet
 8. Bare en lille hilsen - jeg nyder at komme forbi her, uanset om det er tit eller sjældent, du laver indlæg. Jeg vil glæde mig til næste gang - om det så bliver snart eller senere.
  Helle.

  SvarSlet
 9. Nu har jeg lige opdaget din blog, for så at læse du holder pause:-( Men der er heldigvis en masse jeg læse det næste stykke tid, og så vil jeg bare rose den flotte flotte kjole du har lavet, nøj hvor er den skøn!!

  SvarSlet
 10. Hej alle, så har jeg været i sommerhus.. og er kommet hjem til jeres søde beskeder - TAK!
  Jeg kører fortsat ikke på det helt store blus, men synes alligevel jeg har lidt lyst at åbne computeren, så hænger på lidt endnu.. ikke mindst pga. af jeres varme beskeder. Så der kommer nok lidt hist og pist når overskudet er der, og ellers, ja, så er der jo mange andre dejlige blogge at læse og følge med i derude. Ikke mindst jeres egne ;-)
  Og Anne, vil hellere end gerne gå tur eller tage en kaffe en dag. Har bare ikke dit nummer mere?
  STORT kram til jer alle

  SvarSlet