onsdag den 18. maj 2011

Kuk kuk - er her endnu..

Uglen her blev til i sidste uge - og nåede sammen med en fin fugleuro liiige at blive færdig inden en god venindes fødsel fredag morgen, af to velskabte tvillinge drenge!!!  :-) 
Var lidt presset, da jeg også selv bl. mange andre ting, skulle gøre klar til min weekend AMSTERDAM tur! 
(Mere om det følger) ;-)
Men med sved på panden og foden på pedalen, gik det :-) Han er lavet af det fedeste brune retro frotté, lidt prikket bomuld, beige køkkentern, og hvis du trækker ham i den meget fine orange perlebetrukkede perle (Fundet i Berlin for ca. 5 år siden, og gemt til en helt særlig lejlighed), så spiller han! :-)
Mangler desværre billede af fugleuroen, men det må jeg se om jeg kan få, når jeg skal på barselsbesøg - GLÆDER mig!

Er ked af jeg helt har forsøgt bloggen, men har simpelthen haft for meget om ørene. Nu er det meste "overstået", og jeg har kun ferie, lidt hyggeprojekter, og 1 1/2 måneds tid tilbage af min barsel, at se frem til!
Så vi ses forhåbentlig snart igen! :-)
Kram til de tålmodige der stadig hænger på
 B 

9 kommentarer:

 1. Dejligt du stadig er her=)
  Jeg kender det alt for godt - når det rigtige liv sluger al ens tid;) bare nyd det!

  Uglen er fin og tænk, at han kan spille. Jeg er sikker på, at modtagerne er blevet meget glade.

  KH

  SvarSlet
 2. Så søt en ugle!
  Amsterdam høres deilig ut, spesielt på denne tiden. Du må kose deg riktig så mye :)

  Marit

  SvarSlet
 3. Nøj, hvor er den bare lækker!
  Fik slet ikke set din jakke ordentligt, så du må lige lægge blære billeder på bloggen.
  Kh Kristine

  SvarSlet
 4. Dejligt at se noget fra dig igen Barbara...den ugle er da bare SÅ sød, hvor er du altså dygtig...jeg er sikker på at den nok skal bringe lykke:-)
  Knus Malene

  SvarSlet
 5. Heeeej...
  Tak for søg kommentar Mille & Malene! Ih altså hvor det varmer :-) Jeg tror de er blevet rigtig glade for den, men har stadig barselsbesøg til gode - tvillingerne er børn nr. 2 & 3, så der er nok at se til, ikke mindst med den "store" pige på Sophia´s alder, som nu pludselig skal dele sine forældre med, ikke én men TO små, pyha.. den er hård! Og så er det vel også "bare" en ordenlig omgang at få tvillinger! Kan kun prøve at fantasere mig til det.. :-)
  Tak for din kommentar Marit - mønsteret på uglebamsen er i øvrigt fra Stof2000´s Homemade serie og ret nemt, hvis nogle skulle få lyst at prøve :-)
  Og Kristine, tak fordi du skubber lidt til mig.. skal have vist den jakke frem! Er så stolt af den ;-) Det må blive det næste..
  KNUS

  PS: Amsterdam var SUPER!

  SvarSlet
 6. Tak for SØDE kommentarer, skulle der selvfølgelig stå! (Er lidt træt efter en hel dag med familien i Tivoli)! :-) zzZZ

  SvarSlet
 7. Jättefin! Men du vet vad "kuk" betyder på svenska va? haha... Men det fångade min uppmärksamhet i alla fall och drog mig till din blogg, alla sätt är bra. :)
  /Agneta
  *sybehör och tyger från Asien*

  SvarSlet
 8. Supersöt uggla!!! Mottagaren kan ju inte bli annat än nöjd:)

  SvarSlet
 9. Hej super fin spilleugle.
  Jeg er gravid kunne godt tænke mig at lave en med en ræv, men kan ikke finde selve spiledåsen. Har snart søgt på alt. Ved du hvor man kan købe selve indmaden henne? nogen hjemmeside?

  vh Mette

  SvarSlet