mandag den 4. april 2011

Oprydning, loppemarked, workshop og.... AMSTERDAM!

Starter lige med det kedeligste: Jeg rydder op, eller rettere vi! Min kæreste har fået nok (igen), og igår hevet en masse ting ned fra hylder og skabe, lagt det i en kæmpe bunke i køkkenet, så man hverken kan komme frem eller tilbage eller næsten spise, og bedt mig om at rydde op i det - allerhelst få smidt ud! Hm... som om jeg ikke havde nok at se til lige! 
her er bare noget af det!

Nå, men ovenstående, samt en tøsetur til Amsterdam midt i Maj, er derfor en kæmpe stor og god anledning til at melde mig til loppemarked på Onkel Dannys plads søndag d. 1 maj, for kan godt se at der er en masse der må UD! 
(Så håber jeg bare at jeg kan få lokket nogen med, og at der er nogen der vil passe unger imens - for min kæreste er vist i Jylland)! 
Tilbage til Amsterdam - Juhuuuu hvor jeg glæder mig!!! Har ikke været der i mange år, skal en weekend afsted med veninder - og uden børn! Grænseoverskridende, vildt og (håber jeg i hvertfald) rigtig dejligt!


Så tager med kyshånd imod gode råd og tips, hvis nogen kender byen. Hvor går man hen, hvis man vil opleve det autentiske hippe hyggelige Amsterdam? Hyggelige caféer, Vintage og Secondhand-butikker, og hvor er det fedt at bo? Overvejer en husbåd i området Jordaan..?

Det er dejligt at ha noget at glæde sig til! Glæder mig også til i morgen, for der skal jeg ENDELIG også ned og være med på én af Line´s sy-workshops!
Billede lånt fra Marapytta.blogspot.com


 Har villet det i lang tid, og nu har jeg endelig fået til til at lykkes :-) Så håber jeg bare at Ella vil sove og lade mig lave lidt (!) Må vist også hellere få renset min gamle grimme symaskine lidt (bliver helt pinligt at ha den med, men hva.. den dur) :-
Glæder mig til at dele alle mine oplevelser med jer..

God mandag derude fra én som har været ude og nyde solen med en latte i hånden, blogget og det hele... men som endnu ikke har fået sig et bad (!) Livet på barsel er noget sjovt noget nogle gange ;-)

Kram B

7 kommentarer:

 1. Jeg kender det kun alt for godt. Jeg er selv på barsel og føler faktisk ikke, jeg får lavet noget. I dag har været begivenhedsrig, idet jeg udrustet med babyalarm begav mig i kælderen for at hente tørrestativ og sætte vask over og pakket 5 pakker med stof til nye ejere.. Ellers går tiden med baby og computer, som larmer noget mindre end symaskine (fordømt at hun ikke kan tåle larm for tiden) = masser af ufærdige projekter.
  Jeg ville ønske, det var mig, der skulle til Amsterdam - hvor gammel skal bebs være før man sådan kan stikke af et par dage?
  Kh Line

  SvarSlet
 2. Hej Barbera,
  Eftersom at ha' boet i Amsterdam i 12 år, burde jeg jo kunne give dig et par tips eller to. Jeg skal lige se hvad jeg kan finde på til dig og så vender jeg tilbage med en masse gode tips. Ok? Det er omtrent 3 år siden at vi flyttede fra byen, men det er stadig en vild skønt by at shoppe i og bare nyde alt det der sker omkring dig. Kh. Marianne

  SvarSlet
 3. Hej Line,
  Ja, det er sparsomt med tid, når man har en lille (Eller flere) og til tider kan det være super frustrerende så lidt man når, i forhold til hvad man godt kunne tænke sig.. :-/ Jeg har aldrig været ude at rejse uden børn (efter jeg har fået børn altså), og min ældste datter Sophia er snart 4,5 år (...) Men Ella den mindste vil være 10,5 måned når jeg tager afsted - Gisp! JEG synes det er lidt svært, men føler det dog også ret nødvendigt efterhånden. Der er jo stor forskel på hvornår folk synes det er ok, og hvad man har lyst til. Jeg har tænkt lidt på at det skulle være når hun ikke blev ammet mere - men lige pt. tror jeg alligevel hun får 5-6 gange i døgnet, såååå... ja, jeg skal til at trappe lidt ned. Tror jeg tænkte, at det da ville være slut omkring den tid, men det er i hvertfald ikke i nærheden af det lige nu! :-))
  De bliver jo også mere og mere bevidste, og bevidste om hvor mor er, eller ikke er, så det kan også være lidt svært. Skal måske også regne med at blive "straffet" lidt, ved at hun ikke vil mig den første tid når jeg er hjemme igen :-( Åh, håber ikke det bliver for slemt. Sophia er så stor og kan forstå alt, så hende kan man bedre forklare at det bare er et par dage og at jeg kommer hjem igen. Til gengæld kan hun også meget tydeligt formulere sin utilfredshed med det, eller hvis hun er ked af det over det. Nå, sikke en smørre.. Jeg har i hvertfald brug for en lille tur for mig selv nu kan jeg mærke, og så håber jeg det er en god ting :-)
  Hvor gammel er din lille pige?
  KH B

  PS: Min kæreste har været væk flere gange, og i længere tid.. Så...

  Hej Marianne,
  Nå!? Ej.. så er du jo den perfekte at spørge. Du ved jo helt sikkert hvor man finder de gode ting (Som ikke står i de gængse rejsebøger)
  Ih.. det vil jeg glæde mig til! Du må gerne sende en mail hvis du vil/har tid - skal først afsted midt i Maj :-) Tak!!! Glæder mig...

  Kram B

  SvarSlet
 4. Hej Barbara.

  Kender kun altfor godt det med ikke at nå en s...
  Sådan er det jo nok bare at være på barsel/småbørnsmor:-)
  Jeg skal også på Marapytta kursus imorgen - mon det er det samme...?

  Kh
  Kristine

  SvarSlet
 5. Min lille Freja er kun 8 uger, så vi er langt fra længere ture - især den slags, man ikke sådan lige kan komme hjem fra, hvis der skulle være noget. Hun bliver dog stort set ikke ammet længere, for det kunne hun slet ikke finde ud af, så i bund og grund kunne jeg jo godt smutte lidt, men vi er jo stadig ved at lære hende at kende, og der opstår hele tiden situationer, hvor det er bedst at være to, så man kan aflaste hinanden og lige have en sparringspartner, når der skal udtænkes en mulig løsning på fx forstoppelse eller en tilstoppet næse. Så selv om Freja ikke har det store behov for to forældre lige nu (som du selv siger, er hun jo ikke så bevidst - bare hendes behov for mad, omsorg og en tør ble tilfredsstilles), så har forældrene behov for at dele opgaven mellem sig. Jeg glæder mig dog til at det bliver min tur til at begive mig ud i verden igen :)

  SvarSlet
 6. Hej B.
  Tjek lige denne her blog. Hun skal også til Amsterdam og har helt styr på hvad hun vil se. Hun nævner bla. et par ting jeg skrev til dig.
  http://bangbang2.blogspot.com/2011/04/amsterdam-vi-kommer.html?showComment=1302073359228#c1571897724819090954

  SvarSlet
 7. Tusind tak Marianne!!! Og tak for mail, hvor er du sød og hjælpsom - nu glæder jeg mig ENDNU mere...

  KRAM

  SvarSlet