lørdag den 30. april 2011

Loppemarked: Hvad skal det koste?

Hej søde læsere - Nye som gamle :-)

Ungerne sover og jeg sidder her og drikker en kop lynhurtig Nes-kaffe, mens jeg gør mig mentalt klar på de næste timers nedpakning og planlægning, for I MORGEN går det løs med loppemarked fra tidlig morgen til sen eftermiddag på Onkel Dannys Plads v/ Øksnehallen - Uh.. Glæder mig!!!
Og de der byger med hagl, har jeg bestemt først må falde efter kl. 16 - ellers bliver tosset! ;-)

Har syet en lillebitte smule som jeg, sammen med alt mit gamle skrammel, tager med. Og så er det jeg måske kan få lidt hjælp fra jer. Hvad skal sådan et patchwork baby/barnevognstæppe koste? 
100 % bomuld på for- og bagside, pladevat som mellemfor. Måler ca. 75x 110 cm

Det er jo loppemarked, men hvad synes I er rimeligt - hvad ville I selv ta/ eller gi?


Farverne ser altså en hel del flottere ud i REL - Må være det dårlige aftenlys :-(

Nå, må igang..
Måske ses vi i morgen?

"Den skønne Onkel Dannys Plads danner rammen om et af de fedeste loppemarkeder i byen. Her finder du alt hvad hjertet begærer inden for vintagetøj, designer-mærker, børnetøj, legetøj, klassiske marskandiser varer, retro-ting til boligen, lp-er, kunst, bøger og tidsskrifter m.m.m. Markedet er et vandhul for storbyfolket på jagt efter lige den jakke, lampe eller vase de altid har ledt efter og stemningen er afslappet. Tilbring et par hyggelige timer i selskab med de søde lopper på Onkel Dannys Plads i hjertet af det trendy Vesterbro."

KNUS B

7 kommentarer:

 1. ÅÅÅ, der skkulle jeg gjerne ha vært, vi var i København forrige helg og da var det jo ingen loppemarkeder pga påske...kos deg masse. Er det ofte loppemarked på Onkel Dannys plads? jeg bare elsker Vesterbro og den fine stemning. Ha en fin weekend videre, mvh Wilhelmine i Norge

  SvarSlet
 2. De super fine. Jeg ville nok tage omkring 300-350 stk for tæpperne. Det tror jeg sagtens du kan sælge dem til.

  SvarSlet
 3. Jeg er enig med Kristiane.
  God fornøjelse!

  SvarSlet
 4. Hej Wilhelmine, Igår var første gang i sæsonen på ONkel Danny´s, og så fortsætter det hver den første søndag i måneden resten af sommeren ;-)
  Der er også loppemarked fast gennem sommeren på Frederiksberg Rådhus, og det er hver lørdag - hvis du skulle komme igen og ha lyst til loppemarked :-)

  Tak for hjælpen til jer andre, det var også ca. deromkring jeg tænkte - og faktisk blev de begge solgt og nu har jeg rigtig fået blod på tanden til mere af den slags ;-)

  Knus B

  SvarSlet
 5. Hej barbara
  hvor er de smukke
  Har givet dig en award håber du er med
  KH Louise

  SvarSlet
 6. Hej
  Sån flott blog du har. Og såna fine ting du gör.
  Hvaad koster det at stå og sälja ? Og hvem henvender man sig til ? Hilsen fra Malmö og have en go afton.

  SvarSlet
 7. Hej Barbara,
  Skønne tæpper du har lavet...jeg syns sagtens du kan sælge dem til 350-400 kr. stykket...
  Knus Malene

  SvarSlet