lørdag den 19. marts 2011

Trendsales or no Trendsales?

Puha.. er næsten for træt til et indlæg, og måske var jeg også for træt til Trendsales..
Har ikke rigtig gjort mig i det før, men skal have ryddet lidt op og tænkte at det var et godt sted for salg af børnetøj og accesories. Men altså.. synes det er noget bøvlet noget, er det bare mig? Der er alt for meget hurlumhej (beskeder der blinker og reklamer i én stor pærevælling), og så kan jeg ikke betale med mit Debit Mastercard, hvis jeg f.eks, vil være VIP eller have nogle klip, rabatter, visninger, galleriannoncer osv osv - altsammen ting der lader til at være en nødvendighed i det univers, hvis man da ikke vil drukne i det KÆMPE store HAV af ting og sager. :-/
Tror måske bare jeg vil holde mig til Den Blå Avis - det er da rimelig nemt at gå til, og med rimelig stor succes, på trods af valg af gratis service ;-) Nå, nu må vi se.. skal måske bare lige sove på det. Hvad med jer andre - noget gode erfaringer?

Har bl.a. den her fine Creme de la creme ala Edgar solhat til salg ...

Den er for stor til Ella

Kram og zzZZ herfra

12 kommentarer:

 1. Ja Trendsales kan virke uoverskueligt. Har hørt at QXL, er noget nemmere. Har desværre ikke selv prøvet nogle af delene. Men ved at min veninde har brugt QXL en del.

  God søndag til dig :)

  SvarSlet
 2. Jeg orker ikke Trendsales længere. Der er en usandsynlig hård tone, jeg synes folk er meget agressive derinde. Qxl er måske svaret? Jeg har også en masse, jeg gerne vil af med, men orker ikke Trendsales;:)

  SvarSlet
 3. Ja og jeg har været glad TS-bruger i flere år. Jeg synes også der er kommet meget reklame på siden, men jeg synes ellers det er okay. Der er rigtig meget kommunikation omkring salg af ting, men det skyldes jo nok, at det primært er kvinder, der bruger sitet. Min kæreste kan blive helt vildt irriteret over al den snak der foregår frem og tilbage, og som så alligevel kan ende med at køberen ikke er interesseret:-))
  Du er velkommen til at skrive, hvis der er noget du vil spørge om: davidsengle@gmail.com

  SvarSlet
 4. Jeg er nu meget glad for TS, men jeg skulle også vende mig til det. Jeg er helt enig i at folk er nogle ævlehoveder. Jeg får altid at vide at jeg er en hurtig og beslutsom køber, og det er på trods af at jeg nogen gange ønsker flere billeder tilsendt på mail, så andre må være virkelig slemme...

  Jeg kan til gengæld ikke finde ud af QXL, men alt er vel en tilvænningssag.

  SvarSlet
 5. jeg bruger amio.dk men ville ønske de kunne gøre som epla.no der kan man sælge nyt - brugt - gamle ting ...

  SvarSlet
 6. Jeg har lige solgt 2 pakker børnetøj på trendsales, med meget varierende udfald. Den ene blev superglad for sagerne og den anden svinede mig til. Så bliver man lidt ked af det, for jeg har sgu ikke til intention at sælge hverken hullet eller plettet tøj. Synes også tonen er aggressiv og man er bange for at træde nogen over tæerne. Næste gang vil jeg finde et andet forum at afsætte de bedste sager i.

  SvarSlet
 7. Jeg kan ikke engang finde ud af at købe noget på TS. Men jeg har brugt QXL i mange år og har både købt og solgt en masse. Synes at det er meget let at sætte noget til salg og at kontakte købere efter auktionen er slut.

  SvarSlet
 8. Hvis du vil fortsætte på TS, vil jeg anbefale dig at blive "valideret", dvs. lade TS tjekke at du er den du er, med rigtig adr,. Så får du et "valideret-stempel", hvilket sandsynligvis får evt. købere til at have større tillid til dig.
  Helle.

  SvarSlet
 9. Hejsa. Jeg har haft mange gode handler men ja , gu er det røvsygt og skulle måle skridt mål og længden fra armhule mm. Kan ikk forstå du ikk kan betale med dit debit MasterCard - jeg har også et og vælger bare MasterCard, det fungere fint :) Mia

  SvarSlet
 10. Hei på deg!! Ta en tur innom bloggen min i dag:) Klem fra meg.

  SvarSlet
 11. Jeg bruger ikke selv TS for jeg synes ikke lige tonen passer til mig. Men min super shoppende veninde bruger det utrolig meget,- skulle vænne sig til det og er mange gange træt af det,- men vender altid tilbage. ..
  Trine

  SvarSlet
 12. Hej Alle,
  TUSIND tak for alle jeres kommentarer og input.. Ikke at jeg er blevet meget klogere, men det lyder vist som om jeg ikke er ene om at synes det er en smule.. Tja, hvad skal man kalde det - Overvældende, uoverskueligt, voldsomt tidsrøvende? ;-)
  Er heller ikke vild med tonen, men nu ligger der et par ting derinde, og så må vi se hvordan det udvikler sig og om jeg kan få mit mastercard til at virke med det! Ellers tror jeg, jeg vil jeg prøve QXL, som flere af jer er glade for. Endnu engang tak! :-)

  SvarSlet