onsdag den 23. februar 2011

En hurtig og nem: Flyverdragte-make-over ;-)


Tja.. I år var jeg lidt sent ude mht. flyverdragt til den store (Den mindste er stadig godt puttet i voksiposen), og der var ikke det store at vælge imellem der i Nov./Dec. (Man skal jo nærmest købe dem i sensommeren/tidligt efterår)!
Så det blev til en "bedst i test" én, og da den også var fra forrige års sæson, var den tilmed rimelig billig (Ca. 500 kr.) Mørkelilla med pink inderfor og lynlåse - noget der falder i god jord hos den 4-årige ;-) 
Fordi den var meget simpel, tænkte jeg at det kunne være sjovt at "pimpe" den lidt op! Idéen fik jeg faktisk fra en sød mor i min første mødregruppe, som havde strøget en masse strygemærker på hendes børns dragte, og det så både festligt og sødt og ganske unikt ud :-)

I mit tilfælde blev det til et par applikerede stjerner i sødt småblomstret stof - og Vupti! 

Ikke det bedste billede, da reflekserne kaster blitsen tilbage, men..

En helt fin og cool, men også tøset og anderledes flyverdragt i en fart :-)
Fandt en rest hvid valtet uld i skabet, så der kunne lige blive til en matchende elefanthue også.

Inderfor i noget pink tykt jersey, guld elastikbånd i kanten, og noget mørkelilla bånd foldet til en lille "tut" i enden af spidshætten

Siden fandt jeg i en mødrehjælpsbutik en lille bomuldsflyverdragt til den mindste. Har desværre ikke noget før-billede, men den havde en lyseblå bamse på den ene side og et mærkeligt grimt mærke på det ene ærme. Begge dele blev riet af, og der hvor bamsen havde siddet, istedet syet en lille lap lilla frotté. 
For lige at gi den lidt ekstra, syede jeg lidt lilla pon-pon bånd rundt i hættekanten. Bruger den ikke meget, men når hun en gang imellem kommer op i bæreselen, er den god at have.
Lidt sjovere er den nu, og så kostede den kun 40 kr.!


Ella har ikke fået en hjemmelavet elefanthue, men så kan hun ha den her fine på i stedet, til de dage hvor det er RIGTIG koldt.. og det er det jo desværre i øjeblikket :-( 

Så de bliver jo nok ikke pakket væk lige foreløbigt, de flyverdragte og varme huer - suk..

Nå, men nu vil jeg varme mig på en kop te, og prøve at få liv i min kæreste, der er faldet i søvn med Sophia! Det er altså for tidligt, og om lidt kommer der Desperate! Juhuu...
Knus B


2 kommentarer:

  1. Hold da helt op, hvor er du bare god - og hvor du det til at se nemt ud...
    Tak for god inspiration!

    - ♥ Sara

    SvarSlet
  2. Sådan!!! Hvor ser det fint ud :D

    SvarSlet