torsdag den 27. januar 2011

Suttekæder og sanglege

To suttekæder til Ella - lavet af fine brokadebånd og snørre

En hjertenederdel til Sophia, som selv har valgt stoffet i skabet :-)
Stykket har jeg haft liggende i ca. 4 år nu, uden at vide hvad det skulle blive til - men så nogengange gir det pludselig sig selv!
Elsker farvekombinationen af mint, okkergul, koral og chokoladebrun. 
Nederst en antik bomuldsblonde..


Hvis jeg skulle tage billede af hende med den på, måtte jeg finde mig i, at hun samtidig var ved at synge "..Og vi trækker skuffen ind, og vi trækker skuffen ud.." Så sådan blev det! Derfor de mange fagter, ærgeligt at det er billeder uden lyd!

Kram B

5 kommentarer:

 1. Super fine suttekæder :)

  jeg har sendt en award til dig

  SvarSlet
 2. Super flotte ting Barbara...og åh hvor er det skønt for mig at se du har fået gang i den kreative åre igen - det siger mig at man nok skal finde tiden til at være kreativ igen engang, for lige nu er det jo mest børn, bleer, sutteflasker, vasketøj, rengøring og madlavning der fylder hos mig:-) Så skønt at se, at man på et eller andet tidspunkt finder noget hygge tid for sig selv igen:-)

  Kh. Malene

  SvarSlet
 3. Såå fin en hjerte-nederdel til smukke Sophia :)

  SvarSlet
 4. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Så fint å finne veien hit til din skjønne blogg. Herlig skjørt du har laget!
  Snehvitstoffet du kommenterer hos meg er gammelt stoff jeg har funnet i gjenbruk, men en liten byttehandel kan jeg vel alltids være med på :-)
  Jeg følger deg.
  Ha en fin kveld!

  SvarSlet
 5. Hejsa...
  Har læst og blevet så glad for jeres fine beskeder - men er altså langsom som en snegl til at få svaret - sorry...
  @Line: Tusind tak for awarden! Det er meget værdsat :-) Jeg sætter mig lige ved lejlighed og tænker over de 8 ting, men i aften, som i liiiige om lidt skal der laves mere kedelige og praktiske ting såsom laves budget mm :-(
  @Malene: Kigger ind til dig i ny og næ for at se hvordan du har det og kan se du hænger i ;-) Det er et nyt liv med to små, men jo, det bliver vel nemmere i perioder, og SÅ skal der hygges og kreeres og lades op :-)
  @Grønn: Velkommen til! Vil meget gerne bytte lidt snehvidestof ved lejlighed, er helt forelsket i det - Hvad kunne du evt. være interesseret i? :-)
  @Julie: Ja, det er nederdele nederdele nederdele lige for tiden ;-)

  Knus

  SvarSlet