lørdag den 20. november 2010

Adventskrans til Mormor..

Læste hos én herinde (Kan desværre ikke huske hvem) at hun lavede adventskalender til sin mor.. Tænkte straks at det skal jeg selvfølgelig også! Blev samtidig lidt flov og ked over at jeg ikke selv er kommet på det noget før. Min mor bor nemlig alene og har gjort det i mange år, og det er helt sikkert noget der ville gøre denne kommende decembermåned en del mere hyggelig for hende ;-) 

Bedre sent end aldrig! Så her er hvad Sophia og jeg har brugt formiddagen (hvor Ella heldigvis tog sig en lang lur) på...

Adventskrans: Krans af gran, grønt silkebånd viklet omkring. 4 røde papirblomster af REL papir, stukket fast med knappenål over en stor sølvpailiet og en orange ponpon som knop. Yderkanterne af blomsten har fået lidt groft sølv-glimmer, ligesom der er lavet tal af lim med sølvglimmer på hver af de 4 lilla adventslys med spyd. Omkring kransen noget ståltråd med små perler og hvide blomster som jeg fandt i hobbykassen, som har fået et lille jule-makeover lidt sølvglimmer-spray :-)
Personlig, men også lidt klassisk i det, passende til mormors stue :-)

Som del af én af mormor-adventsgave, må da være den obligatoriske udsmykkede jule-tændstiksæske!
Beklædt med papir, givet engang lak/lim - lidt fine pailietter og JUL udklippet i neon-klisterpapir.
Indeni nogle lange gode jule-tændstikker til at tænde den fine krans med :-)


ELSKER pailietter - putter dem på ALTING i år!4 kommentarer:

 1. Wow en flot adventskrans Barbara. Er sikker på at mormor nok skal blive glad for både den og adventsgaver.
  Og blomsten er altså rigtig flot lavet, du burde lave en DIY på den :) Kunne ihvertfald ellers måske godt tænke mig at se hvordan til den 5?

  SvarSlet
 2. ej hvor fint! Du behøver jo ikke sige til mormor, at du ikke selv kom på ideen:-)

  SvarSlet
 3. Ihh.. tusind tak - hvor er I søde. Ville ønske jeg kunne lave meget mere, har rigtig fået blod på tanden nu! Men den lille skal til at debutere med grød og jeg er samtidig ved at sælge ud af vores hjem på Den blå Avis, så der er nok at se til ;-)
  Skal nok entan lave en DIY på tapetblomsten, eller tage det med d.5 Dec. hos Tine. Idéen er Rie Elise Larsens fra hendes bog Julefryd :-)
  KNUS

  SvarSlet