mandag den 4. oktober 2010

TID

Lige nu må jeg indrømme at det handler mest om hende her..

 Men med tiden får jeg da for søren vel lavet et eller andet andet - f.eks. i det her, mit ynglings Liberty stof! Har haft det i næsten alle farver. Har dog lige opdaget at det fås i nogle kolde blå og lillafarver, som jeg ikke har set før - det må blive det næste! Hvad jeg får lavet i stoffet her, må I vente med at se (guderne må vide hvor længe!) :-) Men kan da sige at det ER klippet ud... hahaha... 
Lige et spørgsmål: Hvordan pokker får I andre med flere børn tid til at sy en masse, bage jeres egne knækbrød, mens I tapetserer en bagvæg og lige får blogget det hele på den fineste måde inkl. et billede af den urte-te eller lækre latte I drak kl. 12, samtidig med at I har tid til familien?
Ja, det er mig virkelig og nok især i denne "nybagte tid" lidt af en gåde - men måske der findes en hemmelig opskrift!? 
I så fald modtages den med kyshånd ;-)

Knus fra Barbara

9 kommentarer:

 1. Ha ha, det er et fint indlæg. Jeg undrer mig også tit over det vilde overskud der til tider flyder ud her i blogland. Jeg har kun 1 barn (på 4 år!) og jeg når da ikke en skid når jeg kommer hjem fra værkstedet. Alt flyder hjemme hos os og jeg gider ikke en gang støvsuge, så ingen lækre boligbilleder fra vores hjem!!!

  Hold k... hvor er hu sød din bebs. Lækkerbasse!

  Jeg er i fuld sving med at lave et mødregruppe/babymom/gravid barlslende sy hold, hvor man er velkommen til at tage baby med og så når vi hvad vi når. Jeg elsker babyer og dikker gerne så meget som muligt mens i får bugt med Libertybunkerne.
  Er du interesseret i det? Og har du evt nogle preferencer? Altså jeg tænker ugedag og tidsrum. Jeg foreslår noget med 11-15 en eller anden hver dag. Måske kun hver anden uge. Tror du det er noget der er nogen der kunne tænke sig?
  Kh Line

  SvarSlet
 2. Hvor er hun altså skøn!

  Og bare til info, så leder jeg også stadig efter opskriften på mere tid ;)

  SvarSlet
 3. Hvis du finder opskriften søde Barbara, så er du nok så god at dele den med mig...jeg har nemlig også gjort mig mine tanker omkring, hvordan mon det hele skal hænge sammen når lillebror ankommer!

  Så hvis der er nogen der ligger inde med de vise sten, så send dem venligst videre i systemet, ha ha:-)

  Knus Malene

  SvarSlet
 4. Lækker ella.. Og skønt navn.

  Så sent som i dag tænkte jeg på hvilket glansbillede denne blogverden er - der kan bare gå lidt for meget ih og åh i den! Mellem kl. 15-20 passer jeg mit barn - indtil da er jeg på arbejde, og når hun er puttet forbereder jeg mig til næste arbejdsdag! Ork ja.. Tid kunne jeg også godt bruge!

  -Christina

  SvarSlet
 5. Hej alle, ... hm... det er da altid noget man ikke er den eneste der ikke har tiden, eller tager sig den, for det er vel det, ved nærmere eftertanke, der nok er forskellen. Eller måske er jeg bare ualmindelig langsom og/eller ustruktureret ;-) Synes jeg er MOR med stort det meste af dagen, og når jeg en gang imellem i børnenes vågne tid, sidder her (på computeren), er det med dårlig samvittighed :-(
  Til Line: Så JA JA JA... det vil jeg helt vildt gerne! Hvis jeg har råd, og det ikke er på en onsdag - Evt. fra November? ;-) Ih.. glæder jeg mig meget til at høre mere om.
  Tak for komplimenter til lækkerbassen :-) Nyder også hende og hendes storesøster - en lækkerbidsk uden lige i str. 4 år, hvor heldig har man lov at være ;-)
  Nå, apropos tid, så er der et dukkehus der skal grundes færdig, så det kan nå maling og tapet inden torsdag hvor Sophia fylder 4 år!
  Vi leder videre efter tiden.. Råber højt hvis jeg finder den :-)

  God mandag aften

  SvarSlet
 6. hej Barbara

  super lækker baby Ella :)

  brug du tiden på hende :) hun bliver hurtigt alt for stor - og så får du tid til dig selv og din kreativitet :)
  kh vi med større børn har selv været der hvor du er :)

  SvarSlet
 7. Hej barbara
  Der er alt for lidt timer i døgnet, jeg gad godt have mere tid til at udleve det kreative noget mere. Børn tager tid sådan er det og der er jo en grund til vi får dem. Jeg syntes du når en masse og du har tilmed nogle fantastiske evner.
  pøj pøj
  kh
  louise mor til 4

  SvarSlet
 8. Lækker lille pige du har dig dér! Nyd hende!

  Jeg bliver også dagligt imponeret over hvilket overskud der flyder i blogland - særligt dem med børn, der lige når at sy en masse patchwork, bage en masse hjemmebag, selv sylte syltetøjet og hoppe i vandpytter mens de ammer!!!

  Nu er jeg meget ny mor til 2 og wow hvis jeg synes tiden gik stærkt før som mor til 1, ja så går den mindst dobbelt så stærkt nu!

  Vi når lige det vi når!

  LINE - det lyder meget interessant med syhold for barslende mama'er - skal man være en haj for at deltage? Altså til at sy? Må høre nærmere, men dine overvejelser lyder ganske fornuftige.

  Kh Mille mor til 2 - nu med sved på panden!

  SvarSlet
 9. Hvor er hun bare super sød :)

  Har selv en på 9 måneder <3

  Men hvis du finder opskriften på mere tid, må du gerne sende mig en kopi ;)

  SvarSlet