fredag den 7. maj 2010

Yoga, voksdug, flødebolle, stof, bånd og Marimekko sommerkjole..

I går var sidste graviditets-yoga gang, og det var faktisk meget rart.. For selvom det har været skønt, og har klædt mig bedre på til denne tid og det der venter (Fødslen), så har det også taget meget af min tid!
Derfor skulle det fejres lidt - Og det blev desværre kun lidt, for havde så mange plukkeveer efter, at jeg måtte gå MEGET langsomt samt sætte mig lidt i samtlige forretninger, før jeg måtte kaste håndklædet i ringen og trille hjem - Argh..
Nå, men fik da vraltet mig rundt til nogle af mine favorit-butikker, og her er hvordan min rute så ud:

Først ned af Købmagergade, og ind i Plint, hvor jeg købte en 1/2 meter af denne skønne voksdug.

Tror jeg har nogle hagesmække i tankerne :-)
Så lige forbi Summerbird og forkæle mig selv med en stor flødebolle med marcipanbund! Uhmm...


Så måtte jeg i HANDLER , hvor jeg altid bliver helt fortabt i alle de skønne bånd, perler, knapper og tilbehør.. Suk, det er et slaraffenland uden lige, en lille Alladins hule ;-) Kunne have købt et par meter af alt hvad de havde, men nøjedes med lidt blondebånd (Fine til gaver), noget pink elastikbånd, og klemmer og ringe til suttekæder og nøgleringe. Det løber nemlig hurtigt op når man handler i den lille kælderbutik, også selvom man kun kommer ud med en lille "godtepose" som den her.


Nå, av hvor det nev.. Måtte hellere se at komme hjemad.
På hjemvejen lå dog "desværre" Grønlykke , hvor jeg ikke har været i ca. 100 år og en jordbærsæson, såå... måtte lige ind og sidde lidt i de dejlige liberty-puder, mens jeg kiggede mig omkring og fik pusten ;-)
Da jeg havde siddet lige lovlig længe, endte med at jeg hellere måtte købe lidt, så det blev til en lille stofrest af det her fine lyselilla japanske stof.


Skråt overfor ligger jo Creme de la creme ala Edgar , og i vinduet stod der FLYTTE SALG - Hov!?? Nå, så måtte jeg jo selvfølgelig også derind - tsk tsk
Ud kom jeg med den fineste lille Marimekko-sommerkjole til Sophia (!)
Hvis I ikke har lagt mærke til det tidligere, kan jeg afsløre at jeg har noget med prikker..
Undskyldte købet med at jeg jo for det meste syer alle hendes kjoler eller køber genbrug osv., og så var der 40 %, og... ja, den var bare fin! :-)
Er normalt ikke så meget til Marimekko, men..


Nå, SÅ gik turen endelig hjem, hvor jeg med det samme kastede de små poser i entréen og mig selv i sofaen med benene op...
Dejlig dag torsdag!

5 kommentarer:

 1. Ha ha lyder som mig sidst i min graviditet. Optimist til det sidste, med plukveer og bækkenløsning! Jeg har stadig en lille huske-liste over butikker jeg havde planlagt at skulle i en af de sidste dage, men kan huske, at jeg kun nåede to før jeg måtte kapitulere og vende hjem. Dagen hvor jeg gik i fødsel, "opdagede" jeg også, at jeg nok havde (dog begyndende) rigtige veer på en shoppetur :-)

  SvarSlet
 2. Det er altså også nogle skønne butikker, hvor man er fristet over måde! Da jeg havde en hårspænde-krea-grille fik jeg også indkøbt bånd for en formue i Handler og har en hel æske proppet med fine bånd.
  Vraltning eller ej - det lyder stadig som en skøn dag!

  SvarSlet
 3. Nej nej nej jeg måtte ikke opdage grønlykke.com :)
  Nu er jeg meget fattigere :)

  SvarSlet
 4. Hej Barbara.
  En helt ny verden har åbnet sig for mig! Det startede med at jeg ville sy en solhat til mit super-fantastiske barnebarn Alma, 3½ måned. Jeg søgte på Google og fandt .... dig! Nu er jeg leveret! Super-skøn blog, og jeg blev inspireret videre til mange af de andre krea-bloggere. Jamen, hvor dejligt. Tak!
  Kærlig hilsen
  Meri-anne

  SvarSlet
 5. Hej alle sammen,
  Tak for de skønne kommentarer - dejligt at kunne inspirere, og at lokke andre med i "fordærv" ;-)))
  Og ja, trods vralten og plukkeveer var det en fantastisk dag ;-)

  SvarSlet