tirsdag den 4. maj 2010

Xér på baby-listen og lidt lopper

Hej! Prust og støn.. er lige kommet op fra kælderen, hvor jeg fandt en masse fint baby-sengetøj som jeg syede da Sophia var baby! Det kan godt være vi ikke behøver endnu et sæt så... Dejligt, havde helt glemt det! En tur i vaskemaskinen og et strygejern, så er det vist klaret :-)


Åh.. er stadig "høj" efter den fantastiske loppedag jeg havde i søndags!
Igår stod den på yoga hele formiddagen og frokost + lidt shopping efter. (Mest kedelige, men nødvendige ting - som sokker til ungerne og brede trusser til mor..  Hmf, ja (!)
Så ingen fine billeder af shoppefund i den her omgang :-)

I dag har jeg glædet mig til at smøge (skriver man det sådan??) ærmerne op, være lidt praktisk og få sløjfet nogle af de "to-do-ting" på min laaaange baby-liste.
Baby-listen har jeg med vilje lagt ud her på bloggen for at synliggøre for jer og ikke mindst for mig selv hvad jeg har gang i og hvad der venter, tænkte at det kunne være lidt mere motiverende. Selvom der er to måneder plus/minus til min termin, så ved man jo aldrig helt hvornår den lille beslutter sig for at komme til verden. Mit mareridt er at føde alt for tidligt og slet ikke være klar med noget som helst, så nu er jeg faktisk ved at være lidt stresset. :-/

Nå, men i dag er jeg da kommet videre og har endelig fået sat nogle gode og vigtige Xér på listen. Må se i øjnene at det nok desværre er vigtigere at jeg f.eks. har en bund i min voksipose og at barnevognen kan køre, end at der hænger en fin lille flagranke i kalechen - ha ha ;-)
Valgte at lave en bundplade selv, og det er hermed gjort! For sølle 15 kr. tilmed :-) Det var hvad lidt finérplade kostede i trælasten, så havde jeg lidt tykt pladevat og en rest hvid bomulds dug liggende - Hurra for gemme-genet! :-)
Det er jo ikke noget krea-lækkert ved det, og nok lidt kedeligt at se billeder af, men..

Så har jeg også fået repareret lidt på vuggen - billeder følger!
I stedet vil jeg vise jeg hvad jeg, udover selv at få solgt en masse, også fik med hjem fra loppis i søndags!

Den her skønne sag! Det er en skøn oval opbevarings-skammel. Den trænger til en kærlig hånd, og det kribler allerede i fingrene for at male, evt. tapetsere og ombetrække den. Den har en perfekt siddehøjde til Sophia og derfor har vi besluttet at den skal bo på hendes værelse, og rumme alt dukketøjet = Perfekt!
Derudover fandt vi denne skønne lille dukke-vogn fra BRIO

Den er noget så fin, med sammeklappeligt stel, og småblomstret indtræk. Den trænger dog til to nye fjedre, og hænger derfor lidt i den ene side. Så hvis jeg kan nå at finde det i dag, inden jeg henter Sophia fra børnehave ville den her dag være fuldendt! Fik jeg sagt at vi fik den for sølle 50 kr.? :-)

Kram og savsmuld fra Barbara

5 kommentarer:

 1. Sådan en barnevogn havde jeg! og nej hvor er den lækker den skammel :o)
  Jeg troede ellers at anden gang gik man ikke så meget op i det med at være "klar" til baby, fordi man ligesom ved hvad der venter. Jeg fik aldrig købt bund til min voksi og vi har aldrig haft brug for det, for jeg slæææbte rundt på liften altid. Dumt!
  Håber du når det hele :o)

  SvarSlet
 2. Heisan Barbara
  Jeg får hjertebank av headingen din! Så mye farger, glede og fine stoffer!
  Det er utrolig deilig å sette x ved utførte to-do ting!
  Så gøy at du hadde en så fantastisk loppehleg at du er " høj" i flere dager etterpå!
  Ha en finfin siste graviditetstid!
  Klem Kaspara

  SvarSlet
 3. Hej Barbara
  Jeg har svaret dig på min blog ang. det lyserøde stof:)
  Jeg kan se, at du vil lave en spille-ugle-uro. Er det sådan en spilledåse med snor i?? Jeg vil nemlig lave en, men kan ikke finde ud af, hvor man køber selve spilledåsen! Ved du det??
  Kh Anne

  SvarSlet
 4. Hej Anne,
  Har faktisk lavet spille-uroén! :-) De havde på et tidspunkt nogle kedelige i Netto, sådan nogle beige plys-kaniner til 30 kr. tror jeg, men melodien var så sød. Så jeg klippede kaninen op og proppede spilledåsen ind i en ugle-bamse jeg havde syet. Har et billede af den ude i venstre side ;-) Ærgrer mig over at jeg ikke købte flere..
  Ellers i BR, kan måske finde en billig én?
  Ser lige hvad du har skrevet om stoffet :-)

  Hej Kaspera,
  Tusind tak for din fine kommentar og komlipenter - det varmer! Og ja, kan stadig være helt glad og høj efter sådan et godt loppis, men bliver jo også mindet om dagen, hver gang jeg åbner min pung, tung af masser af mønter. Desuden er der en smule mere mere ryddeligt herhjemme, det giver energi! Jubiii :-)

  Hej Gry,
  Hvor sjovt! Og tak, håber også jeg når det meste og det vigtigste! Alt andet er bare bonus. Det er 4 år siden sidst, og da var jeg studerende. Mange af de ting jeg lavede og købte, er nu hvor jeg hiver dem frem fra gemmerne, ikke helt fede. Meget er også givet væk, eller smidt ud. Vores fine barnevogn blev desværre stjålet.. Og ja så har man også en erfraing nu, med hvad der duer, og hvad der ikke er smart, praktisk osv. Første gang ryger man altid i nogle "fælder" i forhold til unødvendigt udstyr synes jeg ;-)

  SvarSlet
 5. Sikke nogel lækre loppefund!
  Og god idé selv at lave bundpladen til Voksi'en.. Jeg giver den videre til min veninde ;)

  SvarSlet