tirsdag den 11. maj 2010

Kunsten at rede en (dukke)seng og nye kogeplader..
Den heldige dukkevogn er en himmel-blå Scandia, med pusletaske, lille lift, overlæder og hele molevitten. Vi fandt den på en loppemarked for snart 6 mdr. siden, og nu har den så endelig fået et velfortjent sæt sengetøj i matchende farve. 
Alt sammen rester fra andre projekter, bytning mm.
Så nu bliver der puttet på livet løs ;-)
Nu hvor vi var i gang med skas, stof osv. i søndags, fik jeg overtalt Sophia til at tapetsere hendes kogeplader på det ellers ret slidte lille Brio køkken. Det blev til lidt orange REL papir, som nu bare mangler lidt lak.
Ville ønske hun havde et mere lækkert legekøkken, men for nu nøjes vi med en lille opgradering af det vi har. Tror nu faktisk også hun er godt tilfreds med det som det er.. Så hvis behov er det mon så egentlig? ;-)

5 kommentarer:

 1. Synes bestemt det er et fint lille køkken, og sikke en lægger dukkevogn :)

  SvarSlet
 2. Kika in på min blog så skal du se den fina køkken jeg fann på en loppis! kun 150 kr og så er det fra 1950! jeg vil også sige at jeg elsker din blogg och jeg återkommer fordi jeg vil läsa den og så har jeg noget spørsmål om hvordan du deisgnat själva blogen - den er cool! måske ses vi en dag på Vesterbo, jeg bor i Göteborg men min kæreste er fra Vesterbro så vi er der en del!

  SvarSlet
 3. Hej Barbara.

  Sikke fint sengetøj, der ligger dukken da dejligt og sover. Mange tak for de dejlige ord. Hvilket stof tænker du på og hvor meget? Må jo lige i gemmerne og tjekke. Melder mig straks som læser hos dig.

  Fortsat god weekend
  Dorte

  SvarSlet
 4. Hej Karin
  Velkommen + Tak for de fine ord - Dejligt! Prøv at kigge ind forbi: shabbyblogs.com de har en masse fine og gratis features man nemt kan føje til sin blog - hvis du vil spørge om noget specifikt, så send mig evt. en mail, så skal jeg prøve at svare så godt jeg kan :-)
  Håber vi ses en dag, det er altid sjovt at møde folk live ;-)

  Hej Dorte,
  Også hjertelig velkommen og tak for komplimentet, dukken bliver i hverfald også puttet en MASSE :-)
  Har svaret på din blog mht. stoffet.

  Kram B

  SvarSlet
 5. Hej igen Barbara. Du kan sagtens købe et større stykke af de to stoffer. Send mig en mail dortea74@hotmail.com så finder vi ud af det. Hvor meget vil du gerne have?
  Dorte.

  SvarSlet