fredag den 9. april 2010

Åh nej...

Som kom jeg til det igen! Måtte absolut ikke købe mere stof denne måned, men kunne ikke styre mig, da jeg trådte ind i den fantastiske nye butik HUSFLID har åbnet på Blegdamsvej 124 (lige v/ Trianglen på Østerbro). 
Jer der bor i København kender den sikkert, hvis ikke så SKYND jer derhen!

 Det er krea-himlen.. !
Farvestrålende fine retro betræk, både i dyne, str. og pudebetræk 90x90. Der er lange mønstrede frotté gardiner. Perler i glas, træ og plast i alle farver. 2nd hand tøj til børn og babyer fra 40, 50, 60 og 70´erne. Smukke ægte japanske silkekimonoer i alle mulige skønne farvekombinationer, hæklede tæpper, vattæpper, gør-det-selv kits, og meget meget mere... Puha.. Vidste jeg aldrig skulle være gået derind, men ku ikke lade være - og det bet blev lidt dyrt, for billigt er det desværre ikke ;-/ 

Det øverste er et Frottébetræk 90x90. Det næste er et helt dynebetræk, og det sidste er endnu et pudebetræk 90x90. Så købte jeg lidt fint vævet bånd og nogle plastikperler og dibbe-dutter.. Mange af tingene finder hun i det gamle Øst-Tyskland, og har ofte kun én af hver ting. 
HUSFLID har en hjemmeside, men den er langt fra opdateret, så jeg aftalte med hende der har den at jeg kommer ned og tager nogle billeder en dag, og ligger det ud på Bloggen, så alle her i hvertfald kan få del i herlighederne :-)Heldigvis findes der også gratis glæder. Og her er noget andet dejligt frotté stof jeg fik byttet mig til hos Sara! :-) Nu mangler jeg bare et elefantmønster ;-)

Nu vil jeg slutte og skynde mig ud i køkkenet, tage mig et stort glas koldskål med jordbær, og sætte mig til symaskinen. 
Skal til navnefest på søndag, og nu hvor jeg har brugt alle pengene, bliver jeg "nødt til" at sy en gave! ;-)

Kærlig Hilsen og god weekend fra Barbara
Posted by Picasa

9 kommentarer:

 1. Hejsa. Fandt lige din hyggelige blog..skyndte mig at melde mig som fast læser. Vil du bytte lidt af det nye stof, nr. 2 fra oven væk?
  Jeg har en give-away i gang på min blog, hvis du har lyst at kigge forbi: www.madebymiahansen.blogspot.com.
  kh Mia

  SvarSlet
 2. Nøj det lyder som en lækker biks. Glæder mig til at se mere derfra.
  Er vild med stoffet i midten, hvis du vil bytte noget af det?

  SvarSlet
 3. Lyder som en fantastisk biks - øv, at den ligger så langt væk, men det er nok alligevel meget godt med tanke på, hvad jeg har brugt af penge på stof i den seneste tid. Har også forelsket mig i det i midten, så sig til hvis du vil bytte lidt af det:)
  Jeg skal også i gang med at kreere fødselsdags- og barselsgaver, fordi pengene går til alt muligt andet, men der er nu også noget hyggeligt og langt mere personligt over de hjemmelavede ting!:)

  SvarSlet
 4. Åh sikke noget fint stof! Og jeg kendte ikke det sted, så tak for tippet:) Må se om jeg ikke kan komme derhed i næste uge - men det kan jo være, at du har købt alt det lækre stof;)??!

  SvarSlet
 5. Hejsa.
  Jeg ved ikke hvilken elefant du har i tankerne,
  men for noget tid siden fandt jeg dette gratis mønster. Har ikke afprøvet det endnu.
  http://growingpeople.se/templates/Page.aspx?id=4281
  Julie

  SvarSlet
 6. Hej Mia, Julie og Malene,
  Ja, det ER en lækker butik! Og nu hvor den er flyttet til en bedre adresse, kommer jeg helt sikkert til at komme der noget mere.. Det er simpelthen sådan en god idé, ville ønske jeg selv havde fundet på det.

  Til Anne, bare rolig, der er MASSER, og jeg havde desværre ikke råd til at købe mere. Hun er desuden rigtig god til at få nye varer. GLÆD dig :-)
  Hej Julie, Tusind tak for tippet, den er rigtig sød. Jeg tænkte på noget lign. den frotté elefant jeg i min header. Ville ønske jeg kunne lave én, den jeg har, er købt hos HAY :-)

  God søndag..
  Kram B

  SvarSlet
 7. PS: Mht. bytte af stoffet i midten, så ser jeg lige hvad jeg skal bruge det til først. Der bliver sikkert noget tilbage, og så skal jeg nok vende tilbage med noget bytte-halløj ;-)

  God dag B

  SvarSlet
 8. Hej Barbara,
  jeg er meget interesseret i lidt af det midterste stof - det er da bare fint.
  skriv hvis du vil bytte

  KH vibeke

  SvarSlet
 9. hej barbara, jeg har linket til det her indlæg på min blog, da det er efter at havde læst her at jeg idag har været en tur i husflid og brugt alt for mange penge!
  håber det er ok.
  vh. Anja

  SvarSlet