onsdag den 3. marts 2010

Min første Give-Away!

Nå, nu er det tid - jeg vil også lave en Give-Away!
Har deltaget i nogle stykker men ikke været så heldig endnu. ELSKER selv at give, så tror jeg starter med det! Det skal jo heller ikke være nogen hemmelighed, at jeg derved også håber at få lidt flere faste læsere ;-)

Har fornylig hentet kasser med Sophia´s babytøj op fra kælderen, for at se om der mon var noget der kunne  gå i arv til kommende lillesøster, som vi glæder os til at se til sommer..
HOLD da op hvor var der meget! Da den næste er et sommerbarn, og Sophia blev født i Okt. 06´, er der desværre nogle ting der ikke kan bruges pga. andre årstider.

Fandt bl.a. den her lille skønne velour-retro dragt, som jeg selv har fundet 2-hand, men som Sophia aldrig nåede at få på. Da den er ret lille (tror str. 56-62), når den næste nok heller ikke i den. Så måske en anden lille trold kan få glæde af den?Jeg trækker lod ved 10 faste læsere..

1 lod: Ved at være fast læser
2 lodder: Ved kommentar + fast læser
3 lodder: Ved kommentar + fast læser + link til min Give-Away

5 kommentarer:

 1. Nåårrh, den er sød. Tak for din kommentar, jeg vil da lige lure lidt rundt herinde på din fine blog! Og så snupper jeg 3 lodder på vejen :)

  SvarSlet
 2. wow jeg vil gerne ønske jeg kunne sy sådan nogle tøj for børn! Jeg vil gerne være med på 3 lodder :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare skøn - vil super gerne vinde den til nummer to engang ude i fremtiden :) 3 lodder herfra!

  SvarSlet
 4. Og vupti bliver jeg den 10. faste læser :) Den er sååå fin og vil helt sikkert pynte på nummer 3 når den forhåbentlig snart melder sig i støbeskeen :)

  SvarSlet
 5. Øv, kom lige for sent, men melder mig alligevel som fast læser:-)

  SvarSlet