onsdag den 17. marts 2010

Der var engang..

..at jeg lavede en masse øreringe. 
I dag har jeg en lille snottet mus hjemme fra børnehave, så regner ikke med at få lavet noget ved symaskinen - vi skal drikke te og bare putte hele dagen :-) 
Men så kom jeg i tanke om øreringene! Lavede mest store øreringe, med ædelstensperler i "guld", men havde også en kort periode med stofbetrukkede stiks.
Et lille uddrag af dem her..

Måske man skulle lave lidt øreringe igen snart..

4 kommentarer:

 1. Hvor er de flotte! Hvor køber du sticks'ene henne? Dem jeg finder i hobbyforretningen dur ikke rigtig synes jeg!? Stofbetrækker du dem bare som de er, eller er det om en knap, som du så limer på stick'en?
  Du er forresten med i min gaveleg. Skriver og spør' efter din adresse, når gaven er ved at være færdig:)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 2. skønne øreringe, ville også rigtig gerne lave sådan nogen. meen kan ikke helt lure hvordan man sætter øreringen på knap delen Hehe. så jeg nøjes med at ønske og drømme. men skønne er de i hvert fald og tror helt sikkert du godt kan gå i gang igen :)

  Kh Sara

  SvarSlet
 3. Malene: Har også bare købt stiksne i Panduro. De fleste af knapperne får jeg faktisk lavet hos én der laver/sælger knapper i Libertystof, har nemlig ikke været så heldig med selv at finde nogle knapper af betrække, som var til at gøre flade bag på. Jeg klipper/klemmer "øjet" af, da den er lavet af plast. Sliber evt. lidt. Og så er det bare lim.
  Sara: Tak, det er ikke svært.. nu hvor din maskine er i stykker, er det en hyggelig ny ting af gå i krig med :-)

  SvarSlet
 4. Hej Barbara

  Tak for kommetaren til min "vinreol"

  Sikke mange skønne ting du pusler med.
  Jeg melder mig straks som fast læser og glæder mig til at følge din blog.

  Ha' en dejlig torsdag, jeg håber lille musen er i bedring.
  Kh. Lonni

  SvarSlet