mandag den 8. marts 2010

Byttehandel..Sidst - men bestemt ikke mindst! 
Min første blog-pakke ankom med posten i dag. Jubiiii... Noget yndigt stof byttet med  Kristin 
Tusind tak for det! Det skal nok blive til noget fint en dag! 
Dit stof er på vej i posten, håber du har det i morgen. :-)

Knus og god aften B

Undskylder de mange indlæg her til aften - blev bare så begejstret over endelig at kunne lave collager! Stopper her og går ud og roder med noget stof :-)) Kan I sove godt..


3 kommentarer:

 1. Hej Barbara
  Det er altså også nogle fine collager, du har fået lavet:) Hvordan fin du picasa til at fungere til din mac??!
  Jeg har været på Mandrus tapetlager i dag:) Det var noget af en oplavelse!
  Kh Anne

  SvarSlet
 2. Tak skal du have... Jamen, jeg fik hjælp af en ven via. telefonen. Det jeg havde gjort forkert, var at forsøge at lave collagen inde fra mit Web album via. internettet. Man skal i stedet downloade Picasa programmet og åbne det fra sin computer i stedet (Ved ikke om det giver mening) Men derfra var det ret simpelt og man kunne lave alle mulige forskellige slags, og uploade dem direkte til Blogén hvis man ville. Det er lidt svært at forklare på skift - håber du måske kan bruge det til noget?
  Nu mangler jeg bare at få det med at linke til f.eks. Give-aways til at fungere. Når jeg gemmer billedet på min computer og prøver at ligge det ind som et billede-gadget, siger en besked at billedet er beskadiget eller en forkert format - hver gang! :-( Puh.. hvor har jeg brugt lang tid på alt det her tekniske - halløj.
  Så dit fine tapet! Godt at du overlevede brandtrappen ;-)
  Kh Barbara

  SvarSlet
 3. Hmm... det må jeg hellere prøve en dag (hvor jeg er fuld af tålmodighed!). Når jeg skal linke til en give away plejer jeg at højreklikke på billedet og trykke på "kopier billedadresse" (jeg gemmer det altså ikke på computeren) og så sætte den ind i en billedgadget. Det virker for mig, så det burde da også virke for dig;)
  Kh Anne

  SvarSlet