lørdag den 27. februar 2010


Udgåede tapeter jeg har fundet i Mandrup Poulsens gamle lagerbygning..

Nogen der har været dér?


Er allerede i gang med at tapetsere en masse gamle æsker, nogle står klar til lakering, men en masse mangler endnu.. Måske man skulle bytte lidt tapet med nogen for at booste motivationen, eller arrangere en Give-away!? Mangler lidt faste læsere ;-)


8 kommentarer:

 1. Hej Barbara!
  Glæder mig meget til at følge dig, din blog ser ud til at blive enormt inspirerende :)
  Du linker ved at gemme mit billede (højreklik med musen, og tryk "gem som"). Så går du ind i Layout og tilføjer Gadget. Der skal du trykke "billede" og så hente mit billede samt skrive webadressen på mit indlæg (som du kan kopiere og så sætte ind). Håber det giver mening :)

  SvarSlet
 2. hej barbara
  Mange tak for din kommentar hos mig - jeg skal vist også være fast læser her. Dine puder i "headeren" er for lækre.
  Mht billeder bruger jeg et gratis program der "picasa". Bare søg på google. Den henter automatisk alle dine billeder ind i programmet, og ved at markere nogle kan du lave forskellige typer af collager. Nemt og smart.
  Fortsat god weekend hos dig.

  SvarSlet
 3. Ihhh, hvor er glad for jeres kommentarer! (Mine første!)
  Og tusind tak for hjælpen, jeg vil straks prøve det, og glæde mig til at gøre min blog endnu bedre og spændende at kigge på! :-)

  SvarSlet
 4. Hej Barbara
  Faldt lige over din blog:) Hvad er det for en lagerbygning du snakker om?? Kan se du bor på Vesterbro (ligesom mig), så den lagerbygning ligger måske i nærheden?? Vil gerne ha' fingre i noget tapet:)
  Hilsen Anne

  SvarSlet
 5. Hej Anne,
  Det er en del af butikken Mandrup Poulsen tapeter, som ligger på H.C. Ørstedsvej. Man spørger i butikken om man må gå på lageret, hvorefter man får udleveret en stor tung jern-nøgle. På modsatte side af vejen, skal man op af en gammel rusten brandtrappe, og ind på et gammelt loft - lidt skummelt, men det er også en del af charmen :-)
  Det er ikke det store, men man kan være heldig. Håber du finder derop! :-)

  Knus B

  SvarSlet
 6. Hej Barbara
  Tak for svar! Ja, det lyder da godt nok lidt skummelt... Men man må jo lide for kreativiteten;)
  Kh Anne

  SvarSlet
 7. Hej igen Anne, ja sommetider ;-) Håber du finder noget godt. Det koster 150 kr. rullen.
  Du har en rigtig fin blog! Bruger du også Picasa til billedcollagerne i dine indlæg? Jeg kan simeplthen ikke få det til at fungere, har brugt næsten hele dagen i dag, og er ved at gå UD af mit skind nu! ;-/
  Jeg har en Mac, gør det mon en forskel?
  Øv, har så mange fine billeder at ligge ud, men det ser for dumt ud at ligge dem ud enkeltvis. Håber du måske kan hjælpe..
  Kh B :-)

  SvarSlet
 8. Hej Barbara
  Jeg har også en mac, så jeg har også bøvlet med at finde et billedprogram, der fungerer til mac. Jeg bruger picnik, og det synes jeg fungerer fint. Det er ikke et super fancy program (med mindre man betaler for det), men det kan de grundlæggende ting med at lave billedcollager. Håber det hjalp:)
  Kh Anne

  SvarSlet