onsdag den 14. april 2010

Forår + solskin = snart sommer og brug for solhatte!

DEJLIGT som solen skinner de her dage! :-) Det betyder dog bare at det er lidt svært at få syet så meget.. burde overveje at flytte sypladsen udendørs? Desuden er jeg begyndt til Yoga for gravide 2 timer, 2 x om ugen, det er FANTASTISK! Gjorde det også sidste gang jeg var gravid, og det gav mig en utrolig velvære under graviditeten, og nogle rigtig gode redskaber under fødslen, som jeg er sikker på ikke var gået så godt uden. Så anbefaler det til ALLE gravide ;-) Interesseret, så kig her: Skandinavisk Yoga på Købmagergade

Nå, tilbage til solen der skinner så dejligt.. Det har fået mig til at finde mønster, samt billeder af tidl. kreerede solhatte frem. Har sågar fået en lille "bestilling" på 3 stk, til veninder og deres babyer. Jeg elsker at lave dem, de er super søde, og rigtig anvendelige med lang skygge i nakken og bindebånd. Så nu skal saksen snart i noget af alt det dejlige stof jeg den sidste tid har samlet mig, glæder mig! Modellen er selvfølgelig Elsebeth Gynthers - hurra for den kære kvinde :-)

Her ses et par stykker fra sidste år.. Hattene er vendbare, så man faktisk har "to hatte i én" :-)
 

De nye slags og farvekombinationer viser jeg frem så snart de er klar.. Nu kommer der Desperate Housewifes ;-)

Hej fra mig!

5 kommentarer:

 1. Hvor er de fede! Glæder mig til at se de øvrige. Har lige købt EG bogen, så den model skal jeg vist (også) have afprøvet... ;o)

  Er også listetypen, så jeg kan godt lide din lange krealiste - min er rundt regnet lige så lang!

  SvarSlet
 2. Ihh altså - der fik du lige tilføjet endnu et projekt på min ALT for lange liste... Og det der er en "vil lave nu"-ting...
  Og jeg er også listepige, så måske jeg skulle føre min listeb fra word og til min blog...

  Hvor lyder gravid-yoga SKØNT!! Jeg havde desværre for travlt med at færdiggøre mit studie mens jeg var gravid, men cyklede en del, og det var bare SÅ skønt ikke at føle sig som en stor fed flodhest hele tiden :)

  Ha en skøn dag...

  SvarSlet
 3. Hej begge to - ja lister for mig er også uundværlige! Den her på siden, er blot én af mange! Derudover findes en liste over ting Sophia skal have inden lillesøster kommer. Liste over ting der skal laves i hjemmet inden. Udstyr der skal købes/lånes og andre praktiske ting der skal bringes i orden... og jeg kunne blive ved - pyha.. Selvom der er et par måneder endnu (forhåbentlig), så kan jeg godt blive helt stresset! Dagene fiser afsted, og de fleste uden at jeg får lavet noget som helst af det jeg har lyst til ;-/ Men uden listerne, ville det hele i hvertfald med sikkerhed gå op i hat og briller! ;-))
  Så hurra for lister!

  Kram og god aften B

  SvarSlet
 4. Hej, kom lige forbi din fine blog og jeg melder mig straks som fast følger.

  Smil, Camila

  SvarSlet
 5. Hej Camilla,
  Hvor dejligt! Du skal være så velkommen :-)

  Det hele står desværre lidt stille de her dage, da vi er i gang med det store omryknings-projekt i lejligheden.. Det er KAOS, glæder mig til der bliver orden igen, så jeg kan komme til mine krea-ting :-)

  SvarSlet