onsdag den 30. november 2011

Pakkekalendergaver i hus!

Vupti vupti.... (eller i hvertfald noget der ligner) har jeg på bare to onsdage klaret at finde og købe 48 stk. kalendergaver! Aldrig har det gået SÅ stærkt, men sådan er det altså når man pludselig kun har én dag om ugen til at nå ALLE praktiske gøremål, inkl. gave-kalender-indkøb. Nu hvor Ella er langt mere opmærksom på når nogen får noget/spiser eller drikker noget andet end hende, tænkte jeg at begge hellere måtte få i år - Fortrød lidt halvvejs, men nu er der ingen vej tilbage! Så håber alle små ting og dimser vil bringe glæde og begejstring gennem december måned, og at bare NOGLE af tingene overlever måneden ud (!) :-)


Jeg takker hermed: ASTAS, Tiger, Netto, Legekæden, Accessorize, og Vintage Toys for at gøre det muligt - og til trods for hastværket, også en fornøjelse! ;-)Der er bl.a. små viskelæderbamser, læbepomader forklædt som cupcake eller ispinds-nøglering, glansbilleder+gemmemappe, en god stofsaks, Tegneredskaber, hoppebolde, puslespil, finger- og mulatte mini babydukker. Klister påklædningsdukker, slik uden kunstig farve og konservering, badedyr og badesæbe. Tandbørster og kunstige tænder... og meget mere.

Hvad med jer andre - hvad gør I mht. pakkekalender?
Vores pakker bliver pakket kluntet ind og gemt i farverige stofposer (tidl. syet) med numre for hver dag og hængt op på væggen på en lang snor. Se hvordan det så ud sidste år, nogenlunde samme tid - lige HER!

Glædelig 1. December, når I når dertil ;-)

OBS OBS OBS: I morgen er sidste dag for deltagelse i min Give Away - Du kan deltage HER hele dagen d. 30/11. vinderen bliver offentliggjort torsdag d. 1 dec. HUSK mailadresse, hvis du ingen blog har ;-)
Og til dem der vil opleve butikken LIVE og bor i nærheden, så er det også i morgen aften onsdag d. 30/11 at vi holder julehygge og aftenåben i butikken fra kl. 19-21, med varme drikke, juleguf og 25 % på alt i butikken! Kom glad - og find det sødeste jule-vintage-outfit til dine unger ;-)

Kærlig Hilsen B 

søndag den 20. november 2011

En lille Vintage-makeover og måske en god gaveidé!

Forleden gik jeg i krig med med hæftepistol og lidt vintagestof, da jeg længe har haft en idé om at omdekorere en par børne stryge-brædder (Hedder det mon sådan)?

Nemt, men SUPER fint resultat! Se selv:

EFTER makeover..

FØR

Måske du selv ligger inde med sådan et strygebræt, og har lyst at gøre det lidt finere? 
Har du ikke det,.. eller orker du ikke - har jeg har lavet to forskellige slags der nu er sat til salg i butikken, og som jeg er sikker på at de fleste små piger ville blive henrykte for! 

KNUS og god aften

PS: Der er ved at blive pyntet op i butikken, og hele rundstativet i midten er FYLDT med alle mulige fine røde ting og sager. Kom og kig, der skulle være god mulighed for både at finde en fin julekjole, en smuk rød frakke, eller en skøn lille skjorte med store flipper på kraven! :-)

God aften B

onsdag den 16. november 2011

VINTAGE KIDS - GIVEAWAY...

Hej igen,

Ja, lige i øjeblikket handler bloggen her MEGET om min lille butik.. så hvis du er træt af det, så skynd dig at klikke væk nu ;-)

I dag har jeg haft åbnet i to uger, og det skal fejres! Jubiiii....
Derfor skyder jeg en dejlig GUL giveaway i gang, så de af jer der sidder derude og måske lidt langt fra Vesterbro, også har mulighed for at få fingrene i noget af det herlige farverige børne-vintagetøj!Der er to stykker tøj i præmie: En gul skjorte, med nogle fede sorte/klare knapper str. ca. 3-4 år og en gul kjole med blå blomster og kort ærme str. ca. 4-5 år
Er der mange der deltager, så kommer der en 3 ting med også - det bliver en overraskelse til den heldige vinder!

Regler er som følger: 

En kommentar herunderLIKE på Vintage Kids FACEBOOK side = 1 lod

Link denne Giveaway på egen blog eller Share på FACEBBOOK = 1 lod

Så i alt mulighed for 2 lodder - skriv venligst hvor mange lodder du deltager med, og en mailadresse hvis ikke du selv har en blog, så jeg kan kontakte dig hvis du er den heldige vinder! :-)

Trækker lod d. 30 Nov. 2011

Sæt igang...

God aften og held og lykke
B

fredag den 11. november 2011

Har du lyst til at sælge noget af det du laver i en fin butik? ;-)

Hej søde og kreative med-bloggere!
Det er weekend, og kun halvdelen af den holder jeg fri i = mit nye liv! Men jeg nyder det virkelig, at være min egen herre, nyder at sætte nøglen i døren hver morgen, og alt hvad det indebærer. Føler mig yderst priviligeret og taknemmelig over at få lov at prøve :-)


Har lige fået en masse herlige strikkevarer ind af døren! Nylavet af to skønne strikkedamer. Det er dejligt at have lidt at supplere 2nd hand tøjet med, selv om jeg synes det i sig selv sælger ret godt! Har dog stadig interesse i at udvide sortimentet lidt, især nu hvor vi med hastige skridt nærmer os JULEMÅNEDEN! 
Så... Har du måske lyst at kreere noget retro-lækkert til butikken? Der er ikke den helt store fortjeneste i det, man skal synes det er sjovt at prøve at ha sine ting i en "rigtig butik"
Hvis det har interesse, så send mig en mail og vi kan tale om det :-)

Har allerede Anne´s helt fantastiske frotté flodheste til at pryde hylderne, og det er jeg RIGTIG glad for!Knus og god weekend herfra!

fredag den 4. november 2011

Butikken er åben!

Pyha... Nåede ikke engang at poste at "NU åbner jeg lige om lidt" og de efterfølgnede dage - ja, har jeg sovet og taget mig af min forsømte familie ;-)

Men men... i onsdags åbnede butikken - det var en fantastisk dag!

Et smugkig til de af jer der ikke var med ;-)

Den foreløbige facacde..
Dejlige Cupcakes fra Annes Gadekøkken i Skydebanegade - Uhm...

Det vidunderlige tøj, som jeg er helt forelsket i..
(Har lyst at tage det meste med hjem, men prøver at være "proffesionel" og lade være) 


OBS: Flere billeder af butikken findes på Facebooksiden:
http://www.facebook.com/pages/Vintage-Kids-Copenhagen/278029272226110

Ville blive SÅ glad, hvis I synes om det og ville "LIKE" siden, når I kigger fobi ;-)

Kram og godnat
B