mandag den 11. juli 2011

WEEKEND

Weekenden har fået en helt ny betydning - nu hvor hverdagen igen er blevet fyldt med arbejde..
Har NYDT den så meget!onsdag den 6. juli 2011

Er blevet helt afhængig af de her!

Alt for søde franske navnemærker til børnenes tøj!!!Alle spørger hvor de er fra når de ser dem, og måske burde man være fræk at holde det for mig selv, men neeej... sådan er jeg heldigvis ikke - når man ser noget godt, skal det da deles! Og især med jer ;-)
Så dem i min søde dansk/franske veninde´s datters tøj, og blev straks forelsket!  
Synes prisen er rigtig god, de har desuden en fantastisk god kundeservice og FRI FRAGT.Gå selv ind og kig HER, og se hvad du synes. Jeg har i hvertfald gemt mit sorte navnestempel laaaaaangt væk, og nyder i stedet at stryge de her babyer ind i alle pigernes bedste tøj, inkl. lækre striktrøjer mv. så de ikke bliver væk :-)

God varm onsdag fra mig :-)

PS: OBS OBS (Endnu et tip)! Har lige fået mine dagligvarer bragt til døren fra www.nemlig.com - og hvis ikke du har prøvet det endnu, så kom igang! 
Det er jo FANTASTISK! 
Især fordi jeg handlede igår med min febervarme pige i skødet, lige så stille roligt, uden at gå uden for en dør. Heldigvis er vi ved at være raske idag,  men vidste ikke om jeg kunne komme ud, og alligevel er køleskabet fyldt! Jeg har ikke slæbt mig halvt ihjel, og de 29 kr. i fragt er SÅ  meget billigere end at slippe mig løs nede i Netto, hvor jeg med sikkerhed ville blive fristet for en hurtig 100 kr-seddel på SPOT og dimse-hylderne.. 
(Man er vel ikke en stereotyp bloggerinde for ingenting, vel?) 
Oveni hatten fik jeg en "velkomst" plade Marabou. Wow.. bedre bliver det ikke. Jeg er solgt! Og glæder mig nu over at være fri til alt muligt andet end at handle ind de næste 3-4 dage :-)

tirsdag den 5. juli 2011

Hvem har dog købt..

alle de fede betræk inde på Bloomerskids.dk??? 

Den her f.eks.


Eller den her

 Eller..

 Eller..

 Eller..


 Suk!

Ja, det tænker jeg altså hver gang jeg kigger ind, hvor der eftersigende liiige skulle være kommet nye betræk ind - Og pist væk er alligevel alle de fine og flotte.. 
Er jeg mon bare for langsom? Ved det ikke.. Har nogle af jer prøvet at være så heldige/hurtige at der var "frit valg" derinde?! 

Ja, spørger bare og tænker lidt højt.. og er en lillesmule børnefornærmet, fordi det ikke lige var mig ;-)

Knus B